Un pedofil, liber prin Capitala, de 3 saptamani. Politia a dat publicitatii imagini cu suspectul

Ultima actualizare: 09-11-2012 07:05

Un pedofil care a nenorocit o fetita de 7 ani umbla liber si nestingherit prin Bucuresti. Disperati ca de trei saptamani de cand a acostat-o la poarta scolii ei nu au reusit sa-l prinda, politistii fac un apel la noi toti.

Marti au dat publicitatii imagini cu principalul suspect.

A comis atacul in Sectorul 6, are un fizic robust, dar este mic de inaltime. Daca il recunoasteti, sunati imediat la 112.

Priviti-l cu mare atentie pe acest barbat. Potrivit autoritatilor este un pedofil care a violat o fetita de 7 ani. Urmariti felul in care paseste. Poate fi recunoscut dupa mers.

Camera de supraveghere l-a suprins pe o strada din Sectorul 6, in apropiere de zona in care a batjocorit copila. Desi imaginile nu sunt foarte clare, cei care il cunosc bine sunt rugati sa alerteze de urgenta politia. Daca ramane in libertate, poate nenoroci si alte fete.

Nenorocirea s-a intamplat acum 3 saptamini, cand fetita se intoarcea de la o scoala. N-a asteptat-o nimeni dupa cursuri, pentru ca locuieste foarte aproape. A fost o greseala imensa din partea adultilor.

Si asa a ramas. Fetita a ajuns in cele din urma acasa si le-a povestit alor ei tot ce a patimit. Pentru ca nu au reusit sa il prinda imediat pe agresor, politistii fac acum un apel la populatie.

Individul are in jur de 1,60 metri si aproximativ 40 de ani.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO