17 raniti, printre care si doi copii, in Timisoara dupa ce tramvaiul in care se aflau s-a lovit de o cisterna

Ultima actualizare: 15-11-2015 06:54

17 oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce tramvaiul in care se aflau a intrat intr-o cisterna. S-a intamplat in zona centrala a Timisoarei, chiar langa spitalul de copii. Soferul cisternei este cercetat acum de politisti.

Accidentul a avut loc la pranz, foarte aproape de centrul orasului, pe o portiune de sosea destul de aglomerata.  Calatorii care se aflau atunci in tramvai povestesc cum, in momentul impactului, oamenii din vagoane au cazut unii peste altii.

Multi dintre ei s-au lovit de scaune iar cei care stateau in picioare nu s+au mai putut tine de bara de protectie. 17 persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor; printre victime, si doi copii mici, in varsta de unu si respectiv 4 ani. Si vatmanul a fost ranit. Mai multe ambulante au fost trimise imediat la fata locului. Si medici de la spitalul de copii au iesit sa dea o mana de ajutor.

In vacarmul creat, medicii au inceput sa trieze rapid pacientii. Din cauza izbiturii puternice, desi aparent teferi, multi puteau avea probleme la coloana, asa ca au fost dusi spre spitale, pentru radiografii. Printre ei, si doi copii. Vatmanul a fost si el ranit. Cei care se aflau in tramvai in momentul impactului, povestesc cum oamenii au inceput sa cada ca popicele. Nici nu au avut timp sa reactioneze. Soferul cisternei spune ca incerca sa intre in curtea spitalului de copii, unde transporta beton. Se pare insa ca nu s-a asigurat suficient in timpul manevrelor. Circulatia tramvaielor si a masinilor a fost blocata in zona, mai mult timp. Soferul cisternei este cercetat penal, pentru vatamare corporala din culpa.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO