(P) Tu cum alegi cea mai bună poliță de asigurare pentru tine?

Ultima actualizare: 13-05-2020 16:33
transilvania broker
Pro TV

Transilvania Broker de Asigurare, primul broker de asigurări listat pe Bursa de Valori București, care se ocupă de siguranța a peste 1.000.000 de clienți, a lansat recent un nou site.

Prin intermediul lui vei putea găsi ușor și rapid polițele de asigurare de care ai nevoie, alături de informații relevante și ușor accesibile despre fiecare dintre ele.

Știm cu toții că asigurările sunt necesare pentru a ne proteja în momentele în care suntem cel mai vulnerabili precum accidente, îmbolnăviri, calamități naturale sau pentru a ne proteja bunurile pe care le-am dobândit pe parcursul vieții și nu ne place să ne gândim la variantele în care se poate întâmpla ceva, dar posibilitatea există și trebuie să fim protejați.

Însă, chiar și atunci când îți dorești să te asiguri că tu, familia ta și bunurile tale vor fi protejate orice s-ar întâmpla, poate fi dificil să găsești polița de asigurare potrivită nevoilor tale și bugetului tău. Da, exista sute de surse de informare despre piața asigurărilor din România, dar, de cele mai multe ori, informația este prea stufoasă, greu de înțeles sau mult prea comercială.

Noul site Transilvania Broker își propune să schimbe asta, oferind informații relevante, ușor de înțeles și ușor de accesat pentru toți cei care vor să afle mai multe despre serviciile companiei, dar și despre situația brokerului de asigurare sau a pieței de asigurări din România în general.

“Ne-am dorit ca noul nostru site să fie o platformă completă și ușor de accesat, care să răspundă unor nevoi reale ale tuturor celor implicați în piața de asigurări. De aceea, ne-am axat 100% pe ceea ce-și doresc clienții, partenerii și investitorii noștri. Vrem ca toți cei care vizitează site-ul să poată găsi informațiile de care au nevoie rapid, să poată solicita o ofertă de oriunde se află, să li se ofere suportul necesar direct de pe site sau să poată consulta un asistent de asigurare care se află mai aproape de acesta”, spune Dan Niculae, Director General al Transilvania Broker.

Astfel, noul site al companiei se bazează pe feedbackul clienților, partenerilor și investitorilor dar și pe experiența acumulată, care a permis brokerului de asigurare să înțeleagă mai bine de ce au nevoie clienții din România.

Iată cele mai utile funcționalități ale site-ului:

Informație Clasificată Clar și Ușor de accesat

Poți afla informații prezentate în mod succint despre polițele care te interesează, aspectele-cheie ale fiecărei polițe (tipul poliței, cui se adresează, ce riscuri acoperă) ce pot fi găsite în secțiunea dedicată asigurărilor din meniul principal al website-ului.

Oferte Personalizate Obținute Ușor Online

Nu știi sigur ce poliță ți se potrivește cel mai bine? Poți solicita o ofertă personalizată pentru orice tip de asigurare oferit de Transilvania Broker. Trebuie doar să completezi un formular (completarea durează maximum două minute), iar unul dintre asistenții companiei te va contacta în cel mai scurt timp.

 

Harta interactivă cu asistenți în asigurări din toata țara

Transilvania Broker are acoperire națională, în aproape toate județele României. Astfel, este foarte ușor să găsești un asistent în zona ta folosind harta interactivă. Aceasta îți oferă informații rapide despre toți consultanții din locul care te interesează alături de datele lor de contact.

Harta interactivă este ideală pentru clienții care doresc să stabilească o întâlnire față-în-față pentru a afla mai multe despre anumite tipuri de polițe, direct de la consultanți cu experiență.

Secțiunea Dedicată Partenerilor și Colaboratorilor

Încă de la înființare, Transilvania Broker a investit masiv în extinderea rețelei de parteneri și colaboratori, precum și în continuă dezvoltare profesională a acestora din urmă.
Ca atare, secțiunea dedicată lor cuprinde toate informațiile de care un asistent existent sau o persoană care își dorește să-și continue cariera în asigurări, în cadrul Transilvania Broker, poate avea nevoie.

Informații Financiare despre Companie

Fiind primul și singurul broker de asigurări listat la Bursa De Valori București, Transilvania Broker raportează rapid, în mod transparent, corect și regulat toate informațiile relevante pentru ca investitorii săi să aibă datele necesare care să îi ajute în luarea deciziilor.

Acest nivel ridicat de transparență oferă un plus de siguranță investitorilor companiei, dar și clienților Transilvania Broker, care știu că se pot baza mereu pe o companie solidă și responsabilă.

Toți cei interesați pot găsi oricând cele mai noi rapoarte financiare ale companiei, o prezentare detaliată a acesteia precum și multe materiale cu părerile partenerilor și colaboratorilor despre Transilvania Broker.

Te invităm să descoperi singur toate beneficiile oferite de Transilvania Broker de Asigurare prin noul site al companiei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO