(P) Iată o metodă simplă pentru reîncărcare cartelă Telekom!

Ultima actualizare: 23-01-2020 15:24
advertorial

Să deții un abonament la o companie de telefonie mobilă nu este tot timpul cea mai optimă soluție, tocmai de aceea mulți oameni aleg să rămână la cartelele prepay, pentru a nu se lega de costuri lunare care le pot, uneori, scăpa din mână.

Când depinzi, însă, de creditul încărcat de tine lună de lună, te poți trezi foarte ușor în situații în care ai uitat să mai încarci sau nu ai avut timp să îl adaugi și atunci rămâi fără posibilitatea de a mai efectua apeluri.

Pentru a evita ca acest lucru să se întâmple în momentele importante și pentru a nu pierde din timpul tău prețios, există acum o metodă foarte simplă și eficientă de reîncărcare cartelă Telekom.

Dacă intri pe site-ul Incarca.ro vei putea beneficia de cea mai rapidă modalitate de reîncărcare cartelă Telekom, fără să mai fii nevoit să pierzi timp deplasându-te sau completând formulare la nesfârșit. De pe acest site poți să îți adaugi credit pe telefon în mai puțin de 2 minute!

Dacă nu credeai că poate fi atât de simplu, află că singurul lucru de care ai nevoie pentru a putea apela la această modalitate de reîncărcare cartelă Telekom este un dispozitiv care se poate conecta la Internet. Acesta poate fi atât un smartphone, cât și un laptop sau un computer. Cu alte cuvinte, poți efectua această operațiune de reîncărcare cartelă Telekom de oriunde te afli, acasă, la birou sau în orice loc de unde poți intra pe Internet.

Când efectuezi o reîncărcare cartelă Telekom, ai opțiunea de a-ți alimenta creditul cu orice sumă îți dorești, de la 3 la 100 de Euro pe tranzacție. Bonusurile pe care le vei primi în urma reîncărcării vor varia în funcție de suma cu care încarci.

Astfel, la oferta de 6 Euro credit vei primi 3000 de minute în rețea, SMS-uri nelimitate în rețea, 125 de minute naționale și internaționale către fix și 200 Mb trafic pe Internet. În oferta de 8 Euro credit sunt incluse tot 3000 de minute în rețea și SMS-uri nelimitate în rețea, dar ai 175 de minute naționale și internaționale și 400 Mb trafic pe Internet.

Poți opta și să reîncarci cu 10 Euro credit, iar atunci, pe lângă cele 3000 de minute și SMS-uri nelimitate în rețea, vei primi și 200 de minute naționale și internaționale, împreună cu 800 Mb trafic pe Internet.

În urma rebranduirii de la sfârșitul anului 2014, pe teritoriul României, rețeaua de telefonie mobilă Cosmote și-a schimbat numele în Telekom România Mobile Communications.

Astfel, ceea ce era a treia rețea din țară ca importanță și ca număr de clienți a rămas puternică pe piața autohtonă și a început să câștige tot mai mult teren în fața competitorilor, chiar atrăgând din vechii abonați ai celorlalte companii.
Prin urmare, dacă și tu ai o cartelă Telekom și vrei să îți adaugi credit pe telefon, poți apela cu încredere la site-ul Încarcă.ro. Aici îți este garantată nu numai eficiența și rapiditatea operațiunii, ci și siguranța tuturor datelor introduse de tine în formularul necesar pentru o reîncărcare cartelă Telekom.

Nu mai pierde timpul complicând lucrurile care pot fi rezolvate într-un mod simplu și profită chiar acum de această metodă modernă!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO