(P) De ce este timpul si mai pretios decat banii, in cazul unui credit de nevoi personale?


Ultimul update: Joi 06 Octombrie 2016 07:04
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2016 11:30
Categorie: Advertoriale
OTP Bank

Cadem in capcana de a crede ca banii sunt primul raspuns pentru a duce la capat un proiect. Adevarul e insa ca inainte de orice, planurile au nevoie de implicarea, timpul si energia noastra.

Iar daca o finantare poate fi obtinuta usor de la banca, inca nu s-a inventat institutia financiara care sa-ti permita sa castigi timp. Sau poate deja exista?

Cand iti reamenajezi casa, planificarea se poate transforma usor intr-un calvar. Ai de scapat de mobila imbatranita, de gasit zugravii potriviti si de imaginat cum vor arata camerele.

Ai de ales culori noi, trebuie sa planifici venirea meseriasilor si sa-ti iei concediu doar pentru a superviza totul. Pentru un televizor nou trebuie sa verifici specificatiile, pentru o vacanta sa consulti ghidurile turistice. In toate proiectele tale e nevoie in primul rand de tine!

Pentru ca te ascultam, vrem ca pe langa banii de care ai nevoie sa iti oferim cadou energia de a fi prezent. La OTP Bank am simplificat la maximum procesul de acordare al creditelor de nevoi personale astfel incat sa-ti ramana timp pentru deciziile care conteaza cu adevarat.

Cum ne asiguram ca timpul tau e folosit asa cum trebuie:

- Acordare fara adeverinta de venit - La OTP Bank poti obtine creditul in aceeasi zi in care ai aplicat fara documente justificative.

- Dobanda de la 7,90% (DAE 8.19%)* - Vrei sa stii valoarea ratei lunare? Introdu suma pe care vrei sa o imprumuti si calculeaza rata lunara exacta aici

- Aprobare rapida - Dosarul tau e analizat de catre expertii OTP Bank in cel mai scurt timp posibil, fara niciun cost.

- Gama larga de venituri acceptate - Poti veni la OTP Bank chiar daca veniturile tale lunare provin din PFA sau firme.

Aplica acum pentru creditul de nevoi personale OTP Bank si acorda-ti timpul deciziilor care chiar conteaza!

*Pentru un credit in valoare de 10.000 lei pe o perioada de 5 ani, rata de dobanda este 7.90% (dobanda variabila), DAE 8.19%, rata lunara 202 lei (metoda de rambursare prin rate + dobanda egale), costul total al creditului 2.137 lei, valoarea totala platita 12.137 lei.

Sursa: StirilePROTV

Tags: otp bank,

VIDEO PROTVPLUS.RO