(P) Bucură-te de cea mai rapidă modalitate de reîncărcare a cartelei Orange

Ultima actualizare: 09-10-2019 19:42
orange

Trebuie să dai un telefon acasă și ai rămas fără credit pe smartphone tocmai când ți-e lumea mai dragă? Ești pe Orange și vrei să îți anunți șeful că întârzii la muncă, dar nu mai poți efectua apeluri?

 

În oricare situație te-ai afla, ai nevoie de cea mai rapidă modalitate de reîncărcare a cartelei Orange. Avem o veste bună: acum poți rezolva acest lucru în doar două minute și doi pași simpli. Tot ce trebuie să faci este să completezi numărul de telefon și suma dorită, atât este de simplu! Iată cum funcționează:

- alegi opțiunea "reincarcare cartela Orange" din lista de operatori de telefonie mobilă și apoi pachetul de reîncarcare (opțiune cu SMS / minute Direct / minute / Internet PrePay Direct / Data roaming PrePay / roaming PrePay / Credit Prepay Direct);

- introduci numărul de telefon, adresa de e-mail, bifezi căsuța "Am citit și accept termenii și condițiile", apoi apeși "Reîncarcă".

În cel mai scurt timp, vei primi mesajul de confirmare a reîncărcării cartelei Orange și te vei putea bucura din nou de toate beneficiile oferite de aceasta: îți vei putea suna prietenii și familia, vei relua comunicarea prin SMS cu aceștia și, nu în ultimul rând, vei naviga în voie pe internet. Opțiunile de reîncărcare, conform operatorului telefonic, sunt următoarele:

- 5-6 euro (perioada activă 30 de zile / perioada de grație 300 de zile);

- 7-11 euro (60 de zile / 300 de zile);

- 12-18 euro (90 de zile / 300 de zile);

- 19-99 de euro (120 de zile / 300 de zile);

- 100-200 de euro (150 de zile / 300 de zile).

Mai mult decât atât, dacă ai optat pentru serviciile de reîncărcare a cartelei Orange, vei beneficia de bonusuri consistente. Prin programul de loialitate PrePay Bonus, primești bonus Phone Credit la orice reîncărcare cu minimum 6 euro credit. Iată, în continuare, care este valoarea bonusurilor:

- credit 6 euro (bonus 0,80 euro / bonus la reîncărcare online 1,20 euro);

- credit 7-11 euro (0,90 euro / 1,35 euro);

- credit peste 12 euro (1,80 euro / 2,70 euro).

Bonusul obținut în urma serviciilor de reîncărcare a cartelei Orange poate fi utilizat de maximum două ori într-un an, dacă numărul tău PrePay se află în perioada activă, iar între cele două momente există cel puțin 6 reîncărcări de minimum 6 euro credit fiecare.

Iată, în continuare, răspunsul la cele mai frecvente întrebări legate de reîncărcarea cartelei Orange:

Cum știi că reîncărcarea a fost realizată cu succes? Vei primi un mesaj de confirmare, apoi încă unul aferent bonusului;

Ce poți face în cazul reîncărcării unui număr greșit? Lasă un mesaj în formularul de contact și vei fi contactat în maximum 4 ore pentru remedierea problemei.

Pe lângă avantajele obținute de la operatorul telefonic, dacă alegi să îți reîncarci cartela Orange pe site-ul Incarca.ro vei avea și garanția siguranței, întrucât toate tranzacțiile tale sunt criptate, iar datele sunt utilizate exclusiv pentru confirmarea plății și transmiterea informațiilor ulterioare. Mai mult decât atât, în cazul în care tu, membrii familiei sau prietenii tăi dețin cartele de la alți operatori telefonici, și le pot încărca în același loc, schimbând doar opțiunea Orange cu Vodafone sau Telekom.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO