Blestemul unui rol fascinant: ce s-a intamplat cu actorii care l-au jucat pe Iisus in filme

Dată publicare: 03-05-2013 16:55
Dată actualizare: 06-05-2013 08:42


IISUS

Povestea lui Iisus fascineaza omenirea de peste 2000 de ani, iar rolul lui Iisus s-a transformat intr-un adevarat miraj pentru actorii de la Hollywood.

La fel ca in povestea din Biblie, actorii care l-au jucat pe Iisus au trecut prin momente cumplite la filmari. De la Robert Powell, care este cel mai popular actor care l-a portretizat pe Iisus, Christian Bale si pana la tanarul Diogo Morgado din mini seria fenomen The Bible, toti actorii au ramas marcati de acest rol.

Pentru multi, Robert Powell este Iisus din Nazaret, insa in 2013 un alt actor a avut curajul sa intre in pielea lui Iisus. Diogo Morgado a fascinat milioane de oameni de la debutul seriei The Bible, produsa de postul History. Cu un succes nebun, The Bible este printre cele mai urmarite programe in SUA si a reusit audiente record, strangand peste 10 milioane de spectatori in fata televizioarelor, la fiecare episod.

Actorul portughez, in varsta de 32 de ani, le-a povestit celor de la Yahoo cat de grele au fost filmarile, scena rastignirii si cum l-a marcat acest rol.

CITESTE TOT ARTICOLUL pe Procinema.ro

Citeste si: NASA confirma: Asteptam Apocalipsa. Ce data au calculat cercetatorii pentru sfarsitul lumii

De la copil al strazii la miliardar. Si-a construit un imperiu de peste 4 mld. cu 700 de dolari imprumutati

Sursa: procinema


VIDEO PROTVPLUS.RO