Nu rata cele mai noi știri și informații de ultimă oră. Activați notificările
Nu rata cele mai noi știri și informații de ultimă oră!
StirilePROTV
  • PROTV News Live
  • Cauta
  • Toate categoriile
  • Inspectorul Pro
  • Știri Actuale
  • Știri Externe
  • Știri Politică
  • Horoscopul lui Neti
  • Vremea
  • Alegeri Locale
  • Știri Economice
  • Știri Sănătate
  • Știri Educație
  • Știri Sport
  • Știri Justiție
  • Știri Mondene
  • Știri Știință
  • Locale
    • Cluj
    • Prahova
    • Brașov
    • Constanța
    • Satu Mare
    • Buzău
    • Arad
    • Gorj
    • Argeș
    • Sibiu
    • Timișoara
    • Iași
    • Ploiești
    • Oradea
    • Craiova
  • Știri Cultură
  • Știri Diverse
  • Alegeri SUA
  • Știri Sociale
  • Legal Marketing
  • iLikeIT
  • Doctor de Bine
  • Travel
  • iBani
  • myImpact
  • Interviurile Stirileprotv.ro
  • PRO VERDE
  • EURomânia
  • Conectat la România
  • Economisire și investiții
  • Sănătos Acasă
  • I like AI
  • Zâmbet sănătos
  • PROTV News Live
  • Top citite
  • Ultimele Stiri
  • Emisiuni Integrale
  • Video
  • Romania, te iubesc!
  • 30 de ani în 30 de zile

Stiri preparare

bilic

Alimente crude sau gătite. Medicul Mihaela Bilic demontează cele mai răspândite mituri: ”Am cam muri de foame”

Marti 14 Mai 2024
Vorbim acum despre alimentația sănătoasă. Cum este mai bine să consumăm alimentele crude sau gătite – ne spune ...
Citeste mai mult ›
centrala termică

UE vrea ca centralele pe gaz și cărbune să dispară. Dacă o centrală se va strica, nu va mai putea fi înlocuită cu una nouă

Marti 12 Martie 2024
Uniunea Europeană vrea ca în viitor centralele pe gaz și cărbune să dispară. Este o nouă directivă adoptată de ...
Citeste mai mult ›
langosi

Langoșul ar putea ajunge și în restaurantele din Timișoara. Cum se prepară în Capitala Europeană a Culturii

Miercuri 22 Noiembrie 2023
Deliciosul langoş umplut cu brânză și azvârlit apoi în ulei încins este cel mai căutat produs ...
Citeste mai mult ›
sorici

Șoriciul de porc este tot mai căutat de români în orice anotimp, nu doar de Crăciun

Sambata 13 Noiembrie 2021
Fiert în condimente sau prăjit, apoi dat cu sare pentru o aromă desăvârșită și mai nou expandat, șoriciul ...
Citeste mai mult ›
Cum să cumperi și să prepari cea mai bună carne de miel. Sfaturi, în pragul Paștelui

Mielul de Paşte: reţeta lui Adrian Hădean. Cum diferă carnea în funcţie de regiune

Vineri 19 Aprilie 2019
Se apropie Paştele, iar între cei care mănâncă miel se dă acum o luptă. Ce să gătească? O friptură ...
Citeste mai mult ›
sarmale

Reţetele de sarmale dezbină românii. În Moldova sunt minuscule, în Ardeal uriaşe şi cu stafide

Vineri 15 Decembrie 2017
Curând, România întreagă va prinde un miros ameţitor de sarmale! Sunt zeci de reţete şi mii de ...
Citeste mai mult ›
pizzaiolo

"Arta preparării pizza", inclusă în patrimoniul UNESCO

Joi 07 Decembrie 2017
UNESCO a înscris "pizzaiolo" în patrimoniul imaterial al umanităţii
Citeste mai mult ›
femeie se uita la alimente in frigider

Cat de usor poate deveni toxica o bucata de carne. Frigiderele normale scurteaza termenul de valabilitate

Miercuri 26 Octombrie 2016
 Fierbeti sau frigeti carnea lasata cu orele in afara frigiderului. Toxinele eliberate de catre bacterii in acest ...
Citeste mai mult ›
gatit

Reguli simple care fac orice mancare mai sanatoasa. De ce nu este bine sa preparati termic nucile sau migdalele

Sambata 23 Aprilie 2016
Ciorba de legume este un fel de mancare recomandat... la orice varsta. O prajitura din faina integrala si nuci este ...
Citeste mai mult ›
zacusca de peste

Renuntati la clasicele conserve din legume si incercati zacusca de peste. Retetele celor mai buni bucatari de pe litoral

Duminica 25 Octombrie 2015
In plina toamna, bucatarii de la mare si de la Dunare va propun sa fiti curajosi, sa renuntati la clasicele conserve ...
Citeste mai mult ›
  • 1
  • ... ... ...
  • 2
  • ›
  • Despre Noi
  • Harta Site
  • Newsletter
  • Contact
  • Publicitate
  • Politica de Confidentialitate
  • Politica de Cookie
  • Termeni si Conditii
  • CNA

© 2025 PROTV. Toate drepturile rezervate.