Luni 15 Ianuarie 2024
Dacă stați la parterul blocului nu vă lăsați oalele cu mâncare la geam, pentru a le ține la rece.
Citeste mai mult ›
Vineri 22 Decembrie 2023
Piftia este nelipsită de pe masa de Crăciun și Revelion. Se servește ca aperitiv și se face din părțile de porc ce ...
Citeste mai mult ›
Duminica 01 Octombrie 2023
Deși încă mai e până la sărbătorile de iarnă, sarmalele și piftia au tronat sâmbătă pe mesele unui ...
Citeste mai mult ›
Luni 19 Decembrie 2022
Sărbătorile de iarnă înseamnă un meniu îmbelșugat. Din seara de Ajun până la Anul Nou, totul este ...
Citeste mai mult ›
Vineri 16 Decembrie 2022
Cu ce putem slăbi eficient pe parcusul anului? Cu un preparat care se găsește pe masa de sărbători. Se numește piftie ...
Citeste mai mult ›
Luni 17 Octombrie 2022
Mai este destul până la Crăciun, dar putem să ne documentăm deja. În Gorj, a avut loc duminică Festivalul ...
Citeste mai mult ›
Duminica 19 Decembrie 2021
Sărbătorile de iarnă înseamnă un meniu îmbelșugat. Din seara de Ajun până la Anul Nou totul este ...
Citeste mai mult ›
Vineri 30 Noiembrie 2018
Pe 1 decembrie vor pleca din ceaune încinse sute de mii de porţii, de ciolan cu fasole - o mâncare ...
Citeste mai mult ›
Luni 18 Decembrie 2017
Friptură, sarmale, prăjituri sau cozonaci - sunt mâncăruri tradiţionale româneşti care nu pot lipsi de pe ...
Citeste mai mult ›
Luni 11 Decembrie 2017
De Crăciun, unii oaspeți vor fi primiți cu hulubași tăvăliți prin cremă de brânză, alivenci aburinde și plăcinte ...
Citeste mai mult ›