Marti 21 Octombrie 2025
Intoleranța la histamină apare brusc, dar din fericire dispare la fel de brusc. După „epidemia" de ...
Citeste mai mult ›
Sambata 12 Iulie 2025
Căpșunile sunt printre fructele cele mai iubite și consumate în întreaga lume, dar pentru unele persoane, ...
Citeste mai mult ›
Marti 01 Iulie 2025
Sunt oare brânza şi iaurtul, atunci când sunt consumate seara, o sursă a coşmarurilor oamenilor?
Citeste mai mult ›
Miercuri 25 Decembrie 2024
Reacțiile alergice la alimente sau la diverși factori de mediu sunt frecvente. Din cauza manifestărilor similare, ...
Citeste mai mult ›
Miercuri 17 Ianuarie 2024
O italiancă a murit după ce a mâncat un tiramisu „vegan" despre care s-a descoperit ulterior că avea ...
Citeste mai mult ›
Luni 30 Octombrie 2023
Aproape toți tinerii români din ziua de azi au un nivel scăzut de toleranță și sunt aproape complet dezinteresați ...
Citeste mai mult ›
Marti 18 Aprilie 2023
Histamina este o substanță biologică activă ce se găsește într-o mare varietate de organisme vii. Aceasta este ...
Citeste mai mult ›
Joi 18 August 2022
Când nu reacționăm bine la un aliment avem intoleranță sau alergie? Vorbim despre reacții diferite ale sistemului ...
Citeste mai mult ›
Marti 16 Noiembrie 2021
În funcție de organismul fiecăruia, anumite alimente - aparent inofensive - pot deveni adevărate otrăvuri.
Citeste mai mult ›
Duminica 07 Noiembrie 2021
Am intoleranță la roșii ori la nuci ori pâine? Cum pot să îmi dau seama că nu e alergie? Venim cu ...
Citeste mai mult ›