O iubire nascuta din tragedie. O femeie s-a indragostit de barbatul care a primit inima fratelui ei

Ultima actualizare: 22-02-2013 00:53
Connor Rabinowitz

Connor Rabinowitz avea 17 ani in 2005, cand avea nevoie de o noua inima. Un barbat din Seattle care a murit era donator de organe, iar Connor a primit inima lui. Dupa ce a multumit familiei barbatului, Connor s-a apropiat de sora donatorului, Erin.

Inima unui donator de organe a fost perfect compatibila cu un barbat din Minneapolis, care a primit o noua sansa la viata si la iubire. Connor Rabinowitz s-a indragostit de sora donatorului decedat, a carui inima sanatoasa i-a fost transplantata in 2005.

Nu mi-am imaginat niciodata ca te poti indragosti atat de tare de o persoana”, a spus Connor, acum in varsta de 25 de ani, pentru KOMO-TV din Seattle, unde locuieste acum cu Erin Roberts, sora donatorului.

Povestea lor de iubire s-a nascut dintr-o tragedie. Kellen, fratele lui Erin, a fost atacat si lovit puternic in cap. Aceste leziuni i-au fost fatale. Ca donator de organe, mostenirea lui Kellen a inclus si salvarea vietii lui Connor Rabinowitz.

Cand avea 17 ani, Connor Rabinowitz avea nevoie urgenta de un transplant de inima, altfel ar fi murit, dupa cum au spus doctorii. El a fost diagnosticat cu cardiomiopatie, o boala incurabila a inimii, care facea ca muschiul sa se mareasca anormal de mult.

O inima mecanica l-a tinut in viata timp de trei luni, iar apoi a primit vestea buna – aceea ca era compatibil cu Kellen.

"A fost cea mai buna zi din viata mea, dar m-am simtit foarte rau pentru ca cineva a trebuit sa moara ca eu sa primesc aceasta inima”, a spus Connor Rabinowitz.

Pentru a-si arata recunostinta, el i-a trimis mai tarziu o scrisoare lui Nancy Roberts prin care ii multumea pentru darul pe care i l-a facut fiul ei. Au inceput sa corespondeze si mai tarziu, in acel an, Rabinowitz s-a dus la Seattle sa o cunoasca personal. Atunci a intalnit-o si pe Erin.

M-am uitat in ochii lui Erin si mi-am dat seama ca vreau sa raman cu ea pentru tot restul vietii”, a spus Connor. Dar cei doi nu au fost impreuna decat in 2010, dupa ce Erin a asteptat ca Rabinowitz sa mai creasca si cand si-a dat seama ca avea si ea sentimente pentru el.

Familiile si prietenii lor au primit cu rezerva vestea ca cei doi formeaza un cuplu. “Prietenii m-au intrebat daca nu este prea ciudat, daca nu mi se pare ca as fi impreuna cu fratele meu, dar nu este asa. Daca oamenii cred ca este bizar, cred ca au cunostinte limitate despre transplantul de organe”, a spus Erin pentru Star-Tribune.

Cei doi formeaza de aproape 3 ani un cuplu solid. Din cand in cand Erin isi pune capul pe pieptul lui Connor si ii asculta inima – un alt fel de a-si aminti de fratele ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO