Imagini din intimitatea lui Hitler cu amanta sa, publicate dupa 70 de ani intr-un documentar. Video

Ultima actualizare: 18-10-2012 15:41
hitler

Intre 1937 si 1944, Hitler era filmat in cele mai intime momente, departe de teatrul de razboi din Europa, alaturi de amanta sa, Eva Braun.

Aceasta din urma era chiar persoana care il filma pe liderul nazist, sperand ca intr-un viitor imaginile surprinse de camera video sa devina subiect de blockbuster la Hollywood.

Lucrurile nu au stat insa asa cum cei doi s-au asteptat. Germania nazista a pierdut razboiul, iar filmarile au fost folosite pentru a condamna regimul si activitatea lui Hitler.

Anul acesta, televiziunea TVE a lansat un documentar realizat de Isabelle Clarck si Daniel Costelle, realizat chiar cu ajutorul filmarilor Evei Braun in cei 7 ani petrecuti alaturi de Adolf Hitler.

Unul dintre cele mai periculoase locuri de pe pamant! Intri, dar nu stii daca mai iesi

"Numele ei este Eva Braun. Amanta lui Hitler. In timp ce ea se distreaza pe malul unui lac de munte, milioane de victime ale iubitului ei mor in Europa". Asa incepe cel mai recent documentar despre viata privata a Evei Braun, iubita fostului dictator nazist.

"In intimitatea Evei Braun Hitler", este numele documentarului cu o audienta de 896.000 de spectatori si un share de 8,9% si care surprinde momente fericite ale unui barbat care a produs teroare pentru sute de milioane de oameni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO