Emotii uriase la preselectiile "Romanii au Talent" din Capitala. Cum i-au impresionat concurentii pe cei 4 jurati

16-01-2016 18:34


Sambata, in Bucuresti, au avut loc primele preselectii cu juriu pentru "Romanii au talent".

Sute de concurenti s-au prezentat in fata juriului format din Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Florin Calinescu si Andra, in speranta ca vor obtine cel putin 3 de "DA" pentru a merge mai departe.

Emotiile au fost uriase, iar numerele prezentate diverse: dans, cantece, acrobatie sau magie. Concurentii de la "Romanii au talent" din Bucuresti, dar si din alte zone ale tarii, s-au prezentat pentru prima data in fata juriului, la Palatul Copiilor.

Cei care i-au ajutat si de aceasta data sa prinda curaj si sa mai uite de emotii au fost, ca de obicei, Smiley si Pavel Bartos. Cei doi au ramas fara cuvinte, dupa prestatiile concurentilor.

Misiunea dificila a avut-o, insa, juriul. Dintre cei 4 jurati, Andi Moisescu este singurul care nu a folosit inca butonul auriu. Asteapta cu nerabdare sa il apese pentru cel care il va convinge sa il trimita direct in semifinale.

Preselectiile cu juriu de la Bucuresti continua si duminica, dar si pe 20 si 21 ianuarie, tot la Palatul Copiilor. Cei care vor sa isi sustina favoritii, dar si fanii emisiunii "Romanii au talent" sunt asteptati sa faca parte din public. Cea de-al 6-lea sezon "Romanii au talent" va incepe in curand, la ProTV.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO