Românii au talent, vineri 19 februarie: momente inspirate din pandemia de coronavirus

18-02-2021 13:15


Românii au talent, momente inspirate din realitate. Pandemia de coronavirus, invocată într-un mod complet inedit

Românii au talent continuă vineri cu momente speciale, inspirate din pandemia care ne-a dat de furcă în ultimul an. ”Scena de la Românii au talent are milioane de ochi ațintiți asupra ta” spune Andi Moisescu.

 

Pandemia de coronavirus și-a pus amprenta asupra noastră, a tuturor, și nu avea cum să lipsească din momentele artistice de la Românii au talent. În ediția de vineri, o puștoaică de 16 ani ne arată cât de tare au fost afectați de toate restricțiile adolescenții și tinerii din România, în cadrul unui moment artistic.

Românii au talent de vineri, 19 februarie. De la 20:30, pe scena talentului își vor face simțită prezența contorsioniști care ne vor șoca, cântăreți care ne vor impresiona și dansatori care ne vor purta în povestea lor.

andi moisescu romanii au talent

„Scena de la Românii au talent are milioane de ochi ațintiți asupra ta”, va spune Andi Moisescu despre locul care transformă visurile în realitate, de unsprezece sezoane. Și vinerea aceasta vom avea parte de povești de viață puternice și oameni care au depășit multe provocări pentru a ajunge unde sunt.

Unul dintre cei care au acceptat provocarea competiției va prezenta în fața juraților o poveste de viață impresionantă: după ce a lucrat 3 ani într-o corporație, a luat o decizie radicală: „M-am gândit că trebuie să fac ceva, să scap de job”. Ce a urmat, pare desprins dintr-o poveste de film... a început să cânte pe stradă: „Este o experiență interesantă care te apropie de oameni”. Ce va interpreta și ce vor crede jurații despre el, aflăm în curând.

Pandemia și-a pus amprenta și asupra tinerei generații, iar o puștoaică va veni cu un dans inspirat din ceea ce ne înconjoară. „Copiii sunt mai afectați de pandemie, viața lor s-a dat peste cap”, spune Andi Moisescu. Va fi ea apreciată și va merge mai departe?

 

La Românii au talent, Bartoș a rămas cu gura căscată: „Omul e din altă lume”

 

În cea de-a cincea ediție a sezonului, un contorsionist va urca pe scenă cu un mesaj neașteptat: „Nu este un moment tradițional de circ” și cu o prestație care-l va face pe Pavel Bartoș să declare: ”Omul e din altă lume”. Ce a pregătit concurentul și cum a făcut ca totul să fie posibil, vedem vineri seara.

Ca la fiecare ediție, cei de acasă își pot aduce contribuția în show-ul de la TV! Dacă vor comenta pe Facebook, Twitter sau Instagram, iar textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, mesajul ar putea ajunge pe ecrane în timpul emisiunii! Nu ratați noua ediție Românii au talent!
Românii au talent - #unusiunu.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO