Roxana Zorzolan, concurenta care l-a impresionat pe Florin Călinescu. A apluadat-o minute în șir

24-02-2018 20:43


Roxana Zorzolan

Florin Călinescu a fost complet emoţionat de momentul artistic pe care o tânără l-a interpretat pe scenă Romanii au talent.

 

Roxana Zorzolan este o tânără în vârstă de 20 de ani, o adevărată artistă care cânta şi desenează şi acordă mult timp acestor pasiuni. Fata a avut o copilărie foarte frumoasă la sat. În momentul în care a venit în Capitală, a simţit cum toată agitaţia o influenţează şi tot ce îşi dorea era să îşi găsească liniştea şi inspiraţia.

Este studentă la Facultatea de Desen, deoarece simţea că acest lucru o defineşte cel mai bine şi mai ales pentru că îi era frică să cânte şi să se afişeze în faţa oamenilor. Motivul principal pentru care a venit la "Românii au talent" este, în special, deoarece îşi doreşte să îşi învingă aceste frici şi temeri şi să reuşească să ajungă cât mai aproape de ea, de cine este cu adevărat şi să fie liberă.

În momentul emoţionant pe care l-a susţinut pe marea scenă a talentelor, tânăra a îmbinat poezia cu muzica. Versurile pe care fata le-a compus şi vocea suavă şi extraordinara pe care o are, a impresionat până la lacrimi juraţii, toată lumea ridicându-se în picioare la finalul momentului.

Florin Călinescu a fost cel mai mult impresionat de acest moment, rămânând în picioare minute în șir după ce momentul s-a terminat.

"Eşti un artist atât de profund şi de complex, încât am o singură rugăminte. Eşti foarte tânără, ai grijă să nu arzi prea repede, pentru că foarte puţină lume se poate apropia de incandescenţă ta. Te rog mult ai grijă de tine. Ai prea multă energie creatoare în tine!", au fost cuvintele spuse cu multă emoţie de către juratul Florin Călinescu.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO