Când începe Românii au Talent 2021. Schimbări importante în sezonul 11

Ultima actualizare: 25-01-2021 14:47
romanii au talent
Pro TV

Noul sezon al emisiunii „Românii au talent” va reveni pe micile ecrane începând cu 5 februarie, la Pro TV.

Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților ne vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel.

În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!

Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri.

Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu sau Pavel Bartoș și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

Despre sezonul 11, Pavel Bartoș declară: ”Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”.

Smiley a zis că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional... iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

Actrița Alexandra Dinu l-a înlocuit pe Mihai Petre în juriu

 

Sezonul 11 aduce o schimbare în juriul show-ului „Românii au Talent”: renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte dintre jurați.

În locul lui se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia.

De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraților, va îmbina empatia cu exigența și că se va folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite și sfaturile necesare pentru concurenții care mai au de învățat.

Înaintea de a cunoaște ceilalți membrii ai juriului și de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

Ce spune Mihai Petre despre faptul că nu va mai face parte din juriul Românii au talent din sezonul 11

Mihai Petre a scris pe Instagram un mesaj emoționant în care a anunțat că nu va mai face parte din juriul „Românii au talent” în sezonul 11.

Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai gîsi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică”, a mai scris el.

 

Mihai Petre a mulțumit întregii echipe și colegilor lui pentru experiența de a fi jurat în cadrul acestei emisiuni.

„Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a mai adăugat renumitul dansator și coregraf.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO