Sotul Madalinei Manole: Socrii mei m-au amenintat cu moartea, la cimitir

Petru Mircea

Petru Mircea a venit la "Happy Hour" ca sa incerce sa lamureasca situatia dintre el si parintii Madalinei si a dezvaluit ca acestia il ameninta constant.

"Din nefericire pentru mine si familia mea, tragedia asta vinde foarte bine. La mormantul sotiei mele am vorbit ultima oara cu socrii mei. Impropriu spus am vorbit, mi s-au adresat injurii. Parintii sotiei mele sunt un anumit gen de oameni, care iau de bun ce zice un ziarist. Socrii mei m-au amenintat cu bataia si moartea, in direct, la cimitir", a povestit Petru la "Happy Hour".

"Copilul meu nu se afla in Bucuresti, ca sa nu fie expus. Sunt hartuit, urmarit. Este exlus ca nepotul sa stea la parintii Magdei. Poate doar sa il vada, in cel mai bun caz", explica sotul artistei. El repeta ca blonda despre care ziarele scriu ca e amanta sa e doar o prietena, pe care Madalina i-a prezentat-o lui Petru si care e o apropiata a familiei.

"Ciprian si Catalina sunt singurii prieteni care au fost alaturi de mine dupa tragedie. Catalina n-a dormit niciodata la mine. N-am luat o cina romantica la restaurant cu ea. Eram trei la masa. Nu se poate pune problema deocamdata ca voi avea pe cineva. Numai timpul va spune cum voi putea sa imi cresc copilul fara mama si cum ii voi explica tot circul facut de bunicii din partea mamei. Copilul va face gradinita aici", spune Petru.

 

Citește și
Madalina Manole
"Testamentul sentimental" al Madalinei Manole este autentic
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Sotul Madalinei Manole despre presupusa amanta:E doar o prietena de familie
Sotul Madalinei Manole despre presupusa amanta:E doar o prietena de familie

Dupa ce in tabloide au aparut fotografii in care sotul Madalinei Manole e alaturi de o straina blonda, Petru riposteaza.

"Testamentul sentimental" al Madalinei Manole este autentic

Testamentul sentimental al Madalinei Manole, predat de sotul artistei Parchetului Capitalei, nu a fost falsificat. Specialistii au stabilit ca scrisul si chiar semnatura apartin artistei. Expertiza intareste ideea ca artista si-a premeditat sinuciderea.

Legistii considera cazul Madalina Manole inchis. Artista s-a sinucis
Legistii considera cazul Madalina Manole inchis. Artista s-a sinucis

UPDATE: Dupa aproape trei luni de teste si analize, laboratorul de Medicina Legala Ilfov inlatura definitiv orice speculatie legata de cauza mortii artistei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.