Se marita Anna Lesko?


Ultimul update: Vineri 04 Mai 2012 08:00
Data publicarii: Joi 18 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Anna Lesko si Codin Maticiuc

Anna Lesko a facut impresie buna parintilor lui Codin Maticiuc si se pare ca in curand vor bate clopotele pentru cei doi.

Povestea de dragoste intre Anna, o cantareata din Chisinau cu lipici la barbatii cu bani si Codin, un baiat de bani gata, propritar al unei firme de constructii, nu avea foarte multe sanse,dar ei sunt deja impreuna de sase luni si se declara fericiti.

Codin a dus-o pe cantareata la familia lui, unde a facut o impresie buna, parintii fiind incantati de alegerea fiului.

Dupa cum declara Click, cei doi s-au cunoscut printr-o prietena comuna: “Ei au o prietena comuna. Se stiau de prin cluburi, de la petreceri, dar nu erau in tandreturi. Dupa ce Anna Lesko s-a desparţit destul de furtunos de fostul iubit, proprietarul unui renumit restaurant bucurestean, acea prietena i-a pus pe amandoi la aceeasi masa. Nu a venit totul de-a gata! Codin a trebuit sa faca niste eforturi. Se intalnea cu ea cat de des posibil, iar în fiecare zi ii trimitea prin curier buchete mari de trandafiri. Dupa doar doua saptamani de tatonari si gesturi menite s-o impresioneze, Maticiuc a dus-o pe Anna intr-o mica excursie la Paris. Aici i-a cucerit inima, ca-n filmele romantate, dar uite ca au ramas impreuna si-s fericiti!”, afirma un prieten a lui Codin.

Acesta a mai spus ca daca totul va decurge bine, Codin este in stare sa o ceara pe Anna in casatorie chiar in fata unei cafenele sau intr-un club.

Sursa: Click

VIDEO PROTVPLUS.RO