Sotul Madalinei: O anumita neimplinire a indemnat-o pe Magda sa-si ia viata

×
Codul embed a fost copiat

Moartea Madalinei Manole a devenit subiect de discutie in casele fiecarui roman. Sotul artistei, Petru Mircea, a vorbit in exclusivitate pentru Stirile ProTV despre ultimele zile si despre durerea pe care o simte.

“Am putere sa trec mai departe. De doua ori putere, pentru ca Magda e in continuare alaturi de mine”, a spus Puiu. Al doilea motiv fiind copilul celor doi, micutul Petru Junior.

“Ar trebui vidanjate anumite locuri din mass-media. Nu puteam sa scriu altceva pe crucea sotiei mele. Madalina Manole traieste, femeia care a murit este Magdalena Anca Mircea, sotia mea. Nu-mi vine sa cred ce se intampa si ce se spune”, a continuat sotul artistei.
 

"Magda a fost un inger pe pamant"

"Am fost singurul om care a patruns in sufletul ei. Magduta nu ar vrea sa intru acum in amanunte. Adevarul va iesi la lumina. Lumea va intelege ce a fost. Acum mai trebuie indurat. A fost ceva ce s-a adunat in timp si, din pacate, vad ca primii aburi se ridica. Magda a fost un inger pe pamant. Nu sunt in razboi cu nimeni. Nu ma simt acuzat. Dar nimeni nu are de gand sa imparta nimic cu mine. Despre toata trauma vom discuta la momentul potrivit. Gura lumii se grabeste si sunt multe guri care spun minciuni urate. Va veni vremea cand ma voi ridica si ii voi arata cu degetul. Madalina nu avea necazuri. Doar oameni care o mahneau, mizeriile din presa, rautatea oamenilor", spune Petru.

Citește și
Madalina Manole
Procurorii si legistii nu au niciun dubiu: Madalina Manole s-a sinucis
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

"Nu ne vizitam des cu parintii Magdei, ea a vrut asa"

"Nu ne vizitam des cu parintii Madalinei. Nu se racisera relatiile. Dar Magduta a considerat asa. La un moment dat, dupa ce se vor linisti lucrurile, poate vor cauta in ei responsabilitatea de parinte. Oamenii acestia sunt oameni dragi, pe care i-am respectat cu mult inainte sa ii cunosc ca si ginere. Mi-e greu sa vorbesc despre astea", a incercat sa explice sotul Madalinei relatiile cu parintii artistei.

"Minciuna e un pacat. Nu vreau sa intru in jocul asta. Nu vreau sa judec, doar Dumnezeu judeca", spune Petru referitor la acuzatiile tatalui Madalinei ca nu a ajutat-o cu un psiholog.

"Avea niste stari ciudate, ce apareau in mijlocul saptamanii"

"O anumita neimplinire a indemnat-o pe Magda sa isi ia viata. Nu legat de cariera, nu avea nevoie de lucruri de artificiale, de reinventare. Candva vom putea sapa mai linistiti si vom afla lucruri triste. Toata viata si-a dorit fiinta asta minunata, care sa il strige 'mami' si acum nu il va auzi", a incercat sa explice Petru ce s-a intamplat.

"Cine a fost in preajma noastra in ultimele doua luni stie prin ce am trecut. Inainte de a cauta sprijin, am pus mana pe telefon si am sunat la parintii ei. Au pornit spre Bucuresti si am avut parte de surprize. Am beneficiat de asistenta la Spitalul Floreasca. Daca ar fi avut vreo banuiala de schizofrenie sau alte suferinte, ar fi facut tot. Isi revenea de fiecare data, dar la trei zile se stingea toata starea asta. Avea niste stari ciudate, ce apareau in mijlocul saptamanii. Spunea ca e constienta de toata dragostea cu care e inconjurata, dar ca asa simte ea, ca pentru a ne fi noua mai bine, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte. Si innebuneam cand auzeam asta. Spunea si se simtea o povara. Am vorbit cu psihologi, dar Magda nu vroia sa mearga la ei. Au fost niste acumulari. De cand avem copilul, ea s-a apropiat foarte mult de parintii mei. Nu inteleg de ce tatal ei rastalmaceste niste vorbe. Nu ne impartasim durerea", a marturisit sotul cantaretei.

"Primul ajutor la care ne-am indreptat a fost spre Dumnezeu"

"Ziua de dinainte nu a prevestit cu nimic ce avea sa se intample. De fiecare data am izbutit sa reparam starile astea, sa o ajutam sa isi gaseasca farama de curaj care se numeste Dumnezeu. I-am spus tata socrului meu. Nu stiu ce numeste el vraci, dar primul ajutor la care ne-am indreptat a fost spre Dumnezeu. Asta nu a venit din partea socrilor. Ne facusem un duhovnic in perioada asta si am incercat sa o apropiem de Dumnezeu. Am fost la repetitii, in drum spre casa, am intrat la complexul comercial, sa cumparam Pampers pentru copil. Sampania o aveam in casa. Am strans-o in brate si i-am oferit bucurii pe care doar eu i le puteam oferi, la miezul noptii. Ceva i-a deturnat atentia de la bucuriile astea. Avea, saracuta, convingerea ca, daca ne lasa, vom fi mai fericiti", spune Petru Mircea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Ce a spus anchetatorilor cea care i-a procurat Madalinei substanta toxica
Ce a spus anchetatorilor cea care i-a procurat Madalinei substanta toxica

Tanara care i-a procurat substanta toxica Madalinei Manole se numeste Berta Slav si este angajata Administratiei Financiare din judetul Ilfov. In varsta de 26 de ani, Berta Slav a fost audiata de procurori.

Procurorii si legistii nu au niciun dubiu: Madalina Manole s-a sinucis
Procurorii si legistii nu au niciun dubiu: Madalina Manole s-a sinucis

Cei 7 medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel si criminalistii.

Madalina Manole, inmormantata la Ploiesti in prezenta a 5.000 de persoane
Madalina Manole, inmormantata la Ploiesti in prezenta a 5.000 de persoane

Madalina Manole a fost inmormantata vineri seara, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.