Caz uimitor! Parintii sunt negri, copilul e alb, blond si cu ochi albastri!

Ultima actualizare: 21-10-2012 23:27
Cuplul negru cu copil alb

Uimire in Marea Britanie. Un cuplu de negri a conceput un copil alb, blond si cu ochi albastri. Specialistii spun ca nu este vorba despre un copil albinos. Prima intrebare a tatalui a fost: Sigur e fetita mea?

Nimeni nu reuseste sa isi explice cum de cuplul Benjamin si Angela Ihegboro a reusit sa dea nastere unei fetite cu pielea alba, parul blond deschis si ochi albastri. Doctorii au crezut initial ca este vorba despre un caz de copil albinos, dar s-au convins repede de contrariu.

Au incercat sa afle daca in familiile parintilor a existat si un stramos alb, dar raspunsul a fost negativ. Cei doi sunt de origine Igbo din Nigeria. Parintii care mai au doi copii negri au botezat deja fetita cu numele de Nmachi, ceea ce inseamna “Frumusete Divina” in dialectul folosit de nigerieni.

Copilul a venit pe lume la spitalul Queen Mary din Sidcup iar doctorii care au asistat la nastere au ramas muti de uimire cateva minute... priveau si nu le venea sa creada.

Cand si-au revenit din soc, parintii au declarat ca acesta este un copil miracol si ca sigur este al lor. “Normal ca e fetita mea. Sotia mea nu ma minte niciodata si nu ma insala. Si chiar daca m-ar fi inselat, copilul nu ar fi aratat asa”, a spus sotul.

Specialistii in genetica de la Oxford spun ca sunt mirati de aceasta nastere si ca de obicei la casatoriile inter-rasiale varianta de ten mai deschisa este cea care apare la copii. Punctul maxim al disputei este atins la parul blond al fetitei. Niciun copil cu parul blond nu are aceasta culoare de par la nastere. De obicei parul este mai inchis la culoare si apoi devine mult mai deschis.

Nu este primul caz de acest gen din lume. In 2006, un alt cuplu britanic a avut doua fetite gemene, din care una era alba si una neagra. Parintii erau insa metisi: au avut mamele albe si tatii de culoare. Sansa de a avea doi gemeni de culori diferite era insa, una la un milion.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO