Milioane de fani au ramas orfani!

×
Codul embed a fost copiat

O lume intreaga este in doliu! Milioane de fani de pe toate continentele sunt socati de vestea tragica anuntata joi noapte - Michael Jackson a murit! Utilizatorii site-ului nostru au trimis mii de comentarii prin care isi exprima regretele.

"Am fost socata cand am citit tragica stire - nu mi-a venit sa cred...am fost fan Michael Jackson in anii '90 , am lipit pe caiet studentesc toate articolele ce apareau atunci prin presa. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!" (Andreea, Arad).

"Sunt marcata de eveniment. Michael Jackson mi-a mangaiat adolescenta si mi-a dat un sentiment pozitiv de fiecare data cand eram impiedicata de motive banale."(Raluca, Medias)

"Condoleantele nu sunt de ajuns in acest moment...tot pamantul este in doliu. A murit regele, idolul si fratele multor oameni care ii adorau muzica." (Marius, Bucuresti)

"Sunt o fana a lui MICHAEL JACKSON si imi pare extrem de rau ca a murit. Condoleante familiei si dumnezeu sa-l ierte si sa-l ia langa el."(Cristina, Bucuresti)

Citește și
Michael Jackson si Debbie Rowe
Michael Jackson: ce se va intampla cu copiii sai?
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

"Toata omenirea il vom plange pe acest titan al muzicii pop. L-am iubit cu totii, va ramane vesnic in sufletele noastre. Dumneazeu sa-l ierte." (Florenta, Constanta)

"Cel mai sensibil om de pe planeta s-a stins...nu-mi vine sa cred!!! Oameni buni este chiar adevarat? NIMENI, NICIODATA NU-L VA EGALA PE MARELE MEGASTAR. TE-AM IUBIT SI TE VOI IUBI PENTRU TOTDEAUNA. DUMNEZEU SA NE AJUTE! CU BINE MICHAEL." (Adriana, Bucuresti)

"Aseara, cand am aflat, am fost stupefiata de moartea lui. L-am adorat pe Michael si pentru mine va exista mereu.
Chiar daca a trecut in nefiinta, el va continua sa traiasca in inimile noastre cu muzica lui. Cel mai bun artist al tuturor timpurilor! Love you Michael and you allways be there in my soul and my heart!!
" (Geo, Bucuresti)

"Imi pare rau pentru el...a fost un om minunat desi nu ma dau in vant dupa melodiile lui. Sincere condolante." (Alex, Campulung)

"O stire devastatoare. Generatia mea a crescut cu el, a dansat cu el, a cantat cu el. Ne-a facut sa ne simtim liberi. A disparut un MEGASTAR. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!" (Loredana, Ploiesti)

"A plecat Michael pentru totdeuna. Devenisem o lume prea rea pentru el. Sunt cuprinsa de tristete, am crescut cu muzica lui de la varsta de 10 ani, l-am adorat. Acum nu mai e, pentru totdeuna, desi va fi mereu in sufletul meu." (Diana, Brasov)

"Adio Michael! Am crescut cu cantecele acestui rege al muzicii pop, a fost si va ramane idolul meu...adio Michael, omenirea a pierdut un alt mare talent de neinlocuit...te vom iubi mereu si nu te vom uita! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!" (Rodica, Arad)

"Nu imi vine sa cred. De azi de dimineata ma uit la tv si tot nu imi pare a fi real. De 16 ani ascult muzica lui si ma regasesc in ea. Imi aduc aminte de momente frumoase ale copilariei si adolescentei mele care se leaga de muzica lui. Cuvintele sunt prea sarace pentru a-mi exprima tristetea." (Cristina, Bucuresti)

"A fost un adevarat rege al muzici pop.... ca omagiu as vrea sa zic ceea ce simt: ca desi genul muzicii pe care o canta era de "moda veche" o ascultam cu foarte mare placere, a fost idolul multora, dar nimeni nu cred ca a fost un fan mai mare ca mine, sincer am 12 ani si il respect, iar vestea mortii lui m-a intristat extrem de mult! Michael NU TE VOI UITA NICIODATA!" (Andra, Pitesti)

"Dumnezeu sa-l ierte, toate legendele mari ne parasesc - cand sunt in viata ne batem joc de ele, iar cand mor le ridicam in slavi (cazul lui Michael). Ce pot spune decat ca: DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE SUFLETUL LUI. Muzica lui va trai mereu in sufletele noastre." (Damian)

"Dumnezeu sa-l ierte! Melodiile lui au fost inspirate din viata reala. Moartea lui este o mare piedere pentru fani si a lasat un gol imens in sufletul nostru. Nu se va mai naste un alt cantaret cu o voce ca a lui niciodata. Condoleante familiei Jackson" (Flori)

"Cu cea mai mare durere o spunem Dumnezeu sa te ierte! Ai fost si vei ramane regele muzici pop. Muzica ta MICHAEL JACKSON va ramane mereu in inimile noastre. Te iubim si nu te vom uita niciodata. Ingerii fie cu tine." (Raluca)

Daca vrei sa ii transmiti un mesaj de adio, inregistreaza-te si trimite-ne mesajul!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Black or white? Transformarea lui Michael!
Black or white? Transformarea lui Michael!

In timp ce faima sa atingea cele mai inalte culmi, infatisarea lui Michael trecea prin cele mai drastice schimbari.

Michael Jackson: ce se va intampla cu copiii sai?
Michael Jackson: ce se va intampla cu copiii sai?

UPDATE: Disparitia Regelui Michael lasa in urma multe intrebari fara raspuns. Una dintre ele: ce se va intampla cu cei trei copii ai sai?

Lacrimi pentru Michael Jackson! Ceremonia de la Staples Center
Lacrimi pentru Michael Jackson! Ceremonia de la Staples Center

Lumea intreaga s-a despartit de cel supranumit "Regele muzicii pop", Michael Jackson. La un an de la disparitia prematura a megastarului, la numai 50 de ani, milioane de oameni si-au luat adio de la el.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.