Cristina Iacob l-a cucerit pe Ja Rule!


Ultimul update: Luni 25 Iunie 2012 15:11
Data publicarii: Joi 11 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
ProFM DANCE

De curand, Cristina Iacob a avut parte de o seara de neuitat alaturi de... Ja Rule!

 

DJ-ita ProFM DANCE a avut ocazia sa stea de vorba cu celebrul rapper care a fost incantat de tanara prezentatoare a programului de dimineata “Wake Up’N’DANCE” de pe 89,5 FM in Bucuresti si www.profmdance.ro!

Am crescut practic cu muzica lui si imi doream de mult sa il vad intr-un concert, dar nu imi imaginam ca o sa am ocazia chiar sa stau de vorba cu el”, a povestit emotionata Cristina.

Ja Rule s-a inteles de minune cu DJ-ita ProFM DANCE, ajungand sa vorbeasca timp de cateva ore despre tot ce o interesa pe Cristina cu privire la artistul sau preferat, in timp ce artistul era curios sa afle mai multe despre job-ul de DJ al Cristinei.

Astfel, ea a aflat despre viitorul album al artistului pe care il va lansa in aceasta toamna, despre cum s-a simtit Ja Rule in Romania, dar si despre relatia de prietenie dintre artist si Whitney Houston.

Ja Rule s-a indragostit de Romania, de fetele de aici si de mancarea noastra traditionala si ii place ca romanii au fost extrem de ospitalieri cu el iar publicul foarte receptiv la piesele lui. Fiind o fana infocata si a cantaretei Whitney Houston, nu m-am putut abtine sa nu-l intreb daca o cunoaste, pentru ca stiam ca ea a aparut o data intr-un videoclip Ja Rule. Mi-a povestit apoi despre prietenia lui cu Whitney, intr-un maniera atat de frumoasa si modesta incat m-a impresionat sincer. Este un om amabil, care nu refuza sa semneze autografe si sa faca poze cu fanii pentru ca, spune el, ii respecta, un tip modest care pe durata intregii seri s-a purtat absolut normal”, a adaugat DJ-ita care poate fi ascultata la ProFM DANCE de luni pana vineri, de la ora 08.00.

Sursa: ProFM DANCE

VIDEO PROTVPLUS.RO