Testamentul lui Michael Jackson nu a fost validat la notar!

30-07-2009 00:00


testament Michael

Avocatul mamei lui Michael incearca prin orice mijloace sa o faca pe Katherine Jackson sa devina factor de decizie in privinta mostenirii lasate de megastar.

Londell McMillan, avocatul lui Katherine Jackson, a dat o declaratie in care sustine ca testamentul lasat de Michael Jackson ar putea sa nu fie valabil.

Avocatul face referiri in comunicat la "un cerc suspect de relatii" si spune ca testamentul nu a fost autentifivat la notar.

Numai ca, potrivit tmz.com, McMillan face valuri degeaba. In California, un testament nu trebuie neaparat sa fie validat la notar. Cele mai multe astfel de acte nu ajung la un birou notarial.

Michael cerea in testamentul din 2002 ca mama lui sa fie numita tutorele celor trei copii. De asemenea, preciza ca in cazul in care aceasta moare, custodia lui Paris, Prince si Blanket sa fie incredintata Dianei Ross.

40% din mostenire ii revine lui Katherine Jackson. Acelasi procent se imparte celor trei copii. Dupa moartea mamei lui Michael, procentele revin tot copiilor. Cele 20% ramase vor ajunge la fundatii de caritate desemnate de executorii testamentari.

In acest moment, cei doi executori testamentari detin drepturile de administrare a mostenirii lui Michael, dar avocatii incearca sa obtina acest drept si pentru Katherine.

 

Sursa: TMZ.com

VIDEO PROTVPLUS.RO