Prince si Paris Jackson, pe scena Grammy: "Te iubim, tati!" VEZI VIDEO

Ultima actualizare: 04-10-2012 21:28

Fanii lui Michael Jackson care au urmarit ceremonia de decernare a premiilor Grammy din acest an au asteptat cu sufletul la gura momentul in care copiii megastarului au urcat pe scena.

 

Paris, care are 11 ani, si Prince, care are 12, au multumit pentru premiul acordat postum tatalui lor pentru intreaga activitate.

"Suntem mandri sa acceptam acest premiu in numele tatalui nostru, Michael Jackson. Mai intai, vrem sa multumim lui Dumnezeu, pentru ca a avut grija de noi in ultimele sapte luni si bunicilor nostri, pentru sprijin. Vrem sa multumim si fanilor. Tatal nostru v-a iubit atat de mult, pentru ca intotdeauna ati fost alaturi de el", a spus Prince, emotionat.

"Tata a fost intotdeauna preocupat de planeta si de umanitate. Prin munca sa sustinuta si prin dedicatia sa, el a ajutat multe cauze caritabile. In toate cantecele sale, mesajul era simplu: dragoste. Vom continua sa raspandim acest mesaj si sa ajutam lumea. Multumim. Te iubim, tati", si-a incheiat Prince discursul.

"Tati trebuia sa fie aici si sa cante pentru ca nu a putut sa cante anul trecut. Multumim. Te iubim, tati", a spus si Paris.

Copiii au fost insotitit pe scena de mai multi veri, iar momentul a fost precedat de interpretarea piesei "Earth Song" de Carrie Underwood, Usher, Smokey Robinson, Celine Dion si Jennifer Hudson. Pe fundal au fost proiectate imagini ale unui clip 3D, realizat chiar de magastar, special pentru turneul care trebuia sa il sustina la Londra.

sursa foto: Mediafax

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO