Michael Jackson ar putea fi deshumat!

Ultima actualizare: 07-11-2012 12:54
Michael Jackson

Trupul cantaretului Michael Jackson ar putea fi deshumat la cererea avocatilor medicului Conrad Murray, acuzat de omucidere, acestia dorind sa conteste ipoteza potrivit careia moartea starului ar fi fost cauzata de o supradoza de medicamente.

Avocatii lui Conrad Murray doresc sa dovedeasca faptul ca Michael Jackson, care duminica ar fi implinit 52 de ani, ar fi putut muri din cauza altor medicamente decat cele pe care i le-a dat clientul lor. Ei au anuntat deja ca ar putea solicita justitiei americane o deshumare, pentru a efectua noi teste medicale. Procesul lui Conrad Murray va incepe anul viitor.

Avocatii medicului Murray vor sa dovedeasca faptul ca "regele muzicii pop" a murit deoarece organismul sau era mult prea slabit dupa abuzurile de pastile si de injectii din ultimele decenii.

Ei spera sa obtina astfel anularea acuzatiei de "omucidere involuntara" cu care se confrunta clientul lor.

Avocatul apararii Ed Chernoff a primit deja aprobarea de a efectua noi teste medicale asupra mostrelor de tesuturi congelate, prelevate din trupul cantaretului dupa deces.

"Daca aceste teste nu vor corespunde cu rezultatele medicilor legisti, atunci avocatii lui Conrad Murray vor obtine un element important pentru a construi o aparare solida a clientului lor. Urmatorul pas ar fi sa ceara o exhumare pentru a putea face noi teste medicale", a declarat un apropiat al familiei Jackson.

Puteti citi intreg articolul pe www.mediafax.ro!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO