Klein si Murray, doctorii care l-au nenorocit pe Michael Jackson?

×
Codul embed a fost copiat

Dintre numerosii doctori si farmacisti care l-au inconjurat pe Michael cu atentia lor... medicala, se remarca doua nume: Conrad Murray si Arnold Klein.

Intr-un fel, sunt oamenii care i-au influentat viata megastarului. Si, poate, au dus la moartea sa!

Mai intai, a fost Arnold Klein. Dermatologul ajunsese unul dintre cei mai importanti oameni din viata lui Michael Jackson. Ii reconstruia fata, dupa propriile afirmatii, asa ca, in ultimele luni, artistul ajungea la cabinetul lui si de cate trei ori pe saptamana.

Intr-un fel, Klein a lamurit unele mistere (sau si-a spus propria varianta, uneori chiar credibila). Michael suferea de vitiligo, de aici si culoarea in schimbare a pielii sale. Tot dermatologul a afirmat ca megastarul isi venera fata, pe care o credea "o opera de arta". I-ar fi spus sa se opreasca din nebunia operatiilor, dar acesta nu l-a ascultat.

Citește și
Michael Jackson
"Michael Jackson? Un drogat", zice o fosta angajata!
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”
Arnold Klein spune ca Michael nu avea niciun motiv medical sa poarte mastile din ultima parte a vietii sale, iar cantaretul le considera "o inventie, o idee nastrusnica". El a recunoscut ca unele dintre interventiile sale necesitau anestezie, asa ca Michael "beneficia" de ele, fara sa abuzeze insa. I-a dat si multe dintre retetele prin care artistul isi procura medicamentele, uneori chiar si sub pseudonime sau pe numele angajatilor.

La cabinetul lui Klein megastarul a intalnit-o pe Debbie Rowe, cea care a devenit mama primilor doi copii ai lui Michael.

In cursul anchetei despre moartea cantaretului, dermatologului i-au fost solicitate fisele medicale ale lui Michael si, pentru ca acesta nu prea colabora, a fost citat oficial.

Cu toate acestea, cel spre care se indreapta acum anchetatorii in ceea ce priveste cauza mortii lui Michael este doctorul Conrad Murray. El i-a fost alaturi in ultimele luni, se mutase in casa artistului si a incercat sa il aduca la viata in momentele imediat urmatoare stopului respirator.

Numele lui Murray e primul cand vine vorba despre cei care ii procurau si administrau lui Michael medicamente. Dovezile ar arata ca anestezicul Propofol ar fi dus la moartea lui Michael Jackson si ca exista "numeroase alte probe puternice" care sa arate ca doctorul Murray a fost cel care i-a administrat medicamentul cantaretului. Printre aceste dovezi se afla chiar medicamentul respectiv, un stativ pentru perfuzii, o masca si un tub de oxigen.

Avocatul doctorului Conrad Murray a declarat in numele clientului sau ca medicul personal al megastarului nu are niciun amestec in moartea lui Michael. Mai mult, atunci cand l-a gasit pe artist, acesta inca mai avea un puls slab.

Se pare ca Murray a mers in dormitorul lui Michael si a vazut ca nu mai respira. Ar fi incercat imediat sa il resusciteze, iar paramedicii chiar l-au gasit inca incercand sa il faca pe star sa respire.

Au existat si voci care spun ca doctorul nu a respectat procedurile standard de resusucitare. Murray nu l-a mutat pe Michael pe podea, asa cum ar fi trebuit, ci a facut manevrele direct in pat.

Doctorul spune ca toate medicamentele pe care le-a prescris au fost justificate de suferintele megastarului. Dar, imediat dupa decesul lui Michael, politistii din Los Angeles l-au interogat pe medic si i-au perchezitionat masina, in care ar fi putut exista urme de medicamente sau alte probe. 

Cu 11 zile inaintea mortii lui Michael, Murray le trimisese o scrisoare celorlalti pacienti ai sai, prin care ii anunta ca o perioada nu-l vor gasi la cabinetul sau din Las Vegas. In plus, se pare ca AEG, compania care a organizat concertele pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra, l-a pus pe doctorul Murray pe statul de plata.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Michael Jackson a murit de mana doctorului Conrad Murray!?
Michael Jackson a murit de mana doctorului Conrad Murray!?

Mai multe surse din randul autoritatilor au dezvaluit pentru TMZ.com ca politia din Los Angeles ancheteaza deja moartea lui Michael ca pe un omor si banuielile se indreapta spre doctorul Conrad Murray.

"Michael Jackson? Un drogat", zice o fosta angajata!

Au vorbit bonele, avocatii, doctorii si bodyguarzii. Acum a venit vremea menajerelor cu destainuiri socante despre viata lui Michael!

"Michael Jackson era ca un zombie: statea si 72 de ore anesteziat!"

Michael era dependent de puternicul sedativ Diprivan si ii ruga pe cei din jur sa il "adoarma" uneori pentru zile intregi! Cel putin asta sustine una dintre multele asistente care l-au inconjurat.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.