Soarele in Balanta "face si desface" relatiile de cuplu. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Dată publicare: 18-09-2014 13:30
Dată actualizare: 21-09-2014 07:19


Neti Sandu si Elena Lasconi

Soarele intra in zodia Balantei pe data de 23 septembrie si iese pe 23 octombrie.

 

Aceasta este perioada in care trebuie sa acordam o atentie deosebita asupra relatiei parteneriale, atat de cuplu, cat si de afaceri.

Atat timp cat Soarele va tranzita Balanta, avem sansa de a fi si mai impliniti in relatia de cuplu, insa trebuie… prudenta. Mercur, planeta comunicarii, e retrograda si exista riscul sa stricam in loc sa facem ca lucrurile sa mearga mai bine.

In plus, in tot acest timp vor fi si doua eclipse: o eclipsa totala de luna si alta partiala de soare, care nu ajuta deloc. Practic, va fi un test de rezistenta pentru relatiile parteneriale.

Berbec

E momentul in care reglezi relatia sentimentala, poate se incheie o relatie sau se incheaga foarte bine. Acum aflati spre ce va indreptati, stabiliti lucrurile clar.

Taur

Ceva nou la serviciu, mai multa energie si mobilizare si pare ca aveti pentru ce. Poate un proiect nou, fructificati ceva. Cand Mercur devine retrograd apar niste schimbari pentru a se aseza lucrurile. Balanta e casa sanatatii, e momentul analizelor, controalelor si interesului pentru familie. Se mai pot da niste examene si plati taxe scolare. Daca era de primit niste bani, sunt mai multe variante sa obtineti suma. Sau poate are loc o renegociere.

Gemeni

Lucrurile trebuie sa se lamureasca in dragoste, pentru ca Saturn va intra 3 ani in casa parteneriatului. Acum pot aparea marile surprize neplacute, se decide ce era nesigur.

Rac

Va puteti muta cu chirie, sa schimbati o casa. Daca vreti o mutare la alt colectiv sau o marire de salariu acesta ar fi momentul potrivit.

Leu

Sfera comunicarii. trebuie sa invatati sa lucrati cu colectivul si sa reganditi strategia de grup. Posibile plecari in strainatate. Se pot rezilia contracte, sa gasiti o noua colaborare.

Fecioara

Casa banilor, a salariilor. Aveti de achitat diverse taxe neprevazute sau poate mergeti la multe nunti ori botezuri. Daca vreti sa refaceti un contract e o perioada buna.

Balanta

O perioada de schimbare. Daca ati facut un contract de curand se poate rescrie pe anumite portiuni, dar in mare e momentul in care sefii se tin de cuvant. Poate o marire de salariu sau se rezolva o problema de sanatate. Puteti pleca din oras sau va puteti muta cu chirie in alta parte.

Scorpion

Intrigi de culise, probleme de sanatate. Aveti grija sa va tratati. Probleme de constiinta, daca nu ati spu ceva e bine sa va eliberati, sa fiti curat sufleteste. Apoi lucrurile promit sa mearga bine.

Sagetator

Va vedeti cu prietenii, plecati acolo unde v-ati dorit. Casa relatiilor se rescrie. Descoperiti niste lucruri. E posibil sa puneti ceva distanta fata de anumiti prieteni.

Capricorn

Sfera cariera. Daca vreti sa va schimbati colectivul, sa cereti marire salariu, acesta e momentu in care sa le cereti.

Varsator

Mercur poate face deranj sau nu. Pot fi momente frumoase in dragoste, dar si amanari. Retrocedare, schimb de case. Se poate legaliza, dar nu foarte usor, aveti drumuri de facut, asa ca e nevoie de rabdare.

Pesti

Luati decizii legate de bani, daca cereti un credit, daca mutati banii dintr-un cont in altul, daca cereti de la serviciu salarii in avans, tot ce are legatura cu banii si rescrierea unor contracte se poate rezolva in perioada aceasta. Nu neglijati problemele de sanatate, mai ales cele legate de dinti, rinichi, glande endocrine.

 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO