Horoscop zilnic 17 septembrie 2014. Sagetatorii pot fi avansati la locul de munca, iar Leii primesc daruri

Ultima actualizare: 20-09-2014 07:03
horoscop

Horoscop zilnic 17 septembrie 2014 prezentat de Neti Sandu. Zi muninata pentru Sagetatori, care pot fi avansati la locul de munca. Cat despre Lei, acestia primesc daruri.

FECIOARA

Se contureaza noi responsabilitati la serviciu si se va tine cont de tot ce-ati facut pana acum, de implicarea voastra, de promptitudine, meticulozitate si-or sa vina si recompensele. O sa va imbunatatiti, un pic macar, stilul, schimbati garderoba, tunsoarea, va duceti la cosmetica, la spa, si mai iesiti pe la o terasa.

BALANTA

O sa puteti semna diverse acte si sa va intrati in drepturi, sa avansati atat la job cat si in plan personal, sa fie un crescendo vizibil. Se poate sa realizati cat de mult va sustine partenerul de cuplu si sa-i intoarceti si voi ajutorul inzecit.

SCORPION

Vi se propune sefia unui proiect, a unui colectiv si, daca nu va mananca din timpul liber dedicat familiei, o sa acceptati provocarea. Or sa va scoata diseara niste prieteni la o reuniune deconectanta si poate puneti la cale o escapada turistica in weekend.

SAGETATOR

O sa aveti sansa de a definitiva niste studii, sa obtineti o licenta, sa va specializati intr-un domeniu si sa capatati experienta in alta tara poate. Se pare ca nu sunteti straini de o numire in functie, de o marire de salariu, cu atributii noi cu tot.

CAPRICORN

Apare o noua provocare pe linie de serviciu si daca veti munci cu toata convingerea o sa va sporiti veniturile - contul se va umple. Un semn de viata de la cineva care vrea sa va vedeti si poate va intalniti in weekend daca va leaga vreun sentiment.

VARSATOR

Se poate sa faceti rost de bani din vanzarea unei locuinte sau a unei masini si mai puneti niste bani si va luati altele. Se poate sa va treziti diseara cu niste musafiri si o sa va destindeti, va mai puneti ideile in ordine sa stiti ce-aveti de facut.

PESTI

Vor fi conditii mult mai bune la job, poate vine un sef mai bun, care va apreciaza, anturajul colegial poate fi si el de alta calitate, ca schimbati departamentul. O sa aveti curajul sa intrati intr-o noua relatie si sa exersati convietuirea cu fiinta iubita si-o sa va intemeiati o familie.

BERBEC

O sa primiti OK-ul pentru o plecare in strainatate, la studii, sa munciti sau poate va duceti la niste prieteni in vizita ori intr-o excursie. Se poate sa dati de un sponsor care sa va finanteze acel proiect care-o sa v-aduca bani frumoasi.

TAUR

Poate reusiti sa va puneti in valoare acel talent care sa v-aduca bani, respectul sefilor, al breslei, sa va mearga si mai bine din punct de vedere profesional. Foarte posibila intalnire amoroasa si-o s-aveti de lamurit un aspect delicat, sa scapati de incertitudini.

GEMENI

Ati putea reinnoi un contract, dar va cam lasati dusi de val cu o oferta de munca la alt serviciu - ramane sa dati dovada de luciditate atunci cand faceti o alegere. Poate o sa perfectati comunicarea cu partenerul de suflet si o sa evitati momentele cand mai ies scantei

RAC

O sansa aparuta din senin sa deveniti sefi, sa luati un salariu mai bun, sa lucrati si in particular, sa va extindeti afacerile, sa traiti la alt nivel, mult mai bun. O sa fiti cooptati intr-o activitate extraprofesionala si o sa va convina postura, pare sa fie ceva nou.

LEU

Va pregatiti de o relansare si o sa puneti suflet, ati asteptat, se pare, destul de mult un astfel de moment si o sa puneti la bataie toate resursele. Ati putea primi ceva in dar si s-aveti si voi un gest de raspuns pentru ca nu va e indiferenta persoana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO