Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

Ultima actualizare: 31-12-2021 10:15

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

În primăvară, va fi o energie de început zodia berbecului ne va da, din curajul său și, cu toții vom avea, de câștigat. Avem explicații de la Neti Sandu.

Anul 2022 va fi împărțit în două. Prima parte va fi cu jupiter în zodia peștilor.

Neti Sandu: ”Ne pregătim bine de tot și spiritual, și sufleteste, și din punctul de vedere al sănătății, pentru că vor fi niște combinații acolo care pot aduce o sănătate foarte bună, după aceea ar trebui să recalibrăm relația cu celalalt.”

Iar din primăvară, Jupiter va intra în zodia berbecului. Vărsătorul o va duce bine cu banii, la fel și peștii, în a doua parte a anului. Și leul va avea ce să numere, iar taurul ar putea să facă niște investiții.

Din punct de vedere sentimental, balanța ar putea să aibă noroc la o căsătorie, la fel și fecioara, dacă vrea. Și scorpionul se poate îndrăgosti și să aibă o relație, iar săgetătorul ar putea avea și el o nouă dragoste la orizont.

Neti Sandu: ”Va fi o energie de început, să demarăm lucruri noi, să avem curajul berbecului, să începem lucruri noi si sa ne resetăm. Fiecare dintre noi o să avem de câștigat din energia asta, din vibrația anului”.

Din punct de vedere numerologic, 2022 vine să așeze tot ce s-a întâmplat în ultimii ani, spune numerologul Veronica Nițu. Cu cei trei de doi, noul an stă sub puterea cifrei șase.

Veronica Nițu, numerolog:Numărul 6, ca simbol, reprezintă Steaua lui David. În orice parte ne-am uita, practic arată la fel. Ce înseamnă? Există un echilibru în toate părțile sistemului. Dacă ar fi să dăm un nume acestui an, acesta este anul atracției. Tot ceea ce gândesc, mai ales dacă este fain și pozitiv, eu atrag lucrul respectiv înzecit.”

Înseamnă însă și responsabilități, în special în zona familiei. Și dacă ne gândim la bani...

Veronica Nițu, numerolog: ”Anul ăsta vine și pompează energie de creștere. Putem să creăm foarte multă bunăstare, putem să avem noi proprietăți sau noi investiții în viața noastră, să avem un profit mai mare în viața noastră, dacă suntem focusați către aspectul ăsta. Cumva, tragem o linie și sedimentăm, punem bazele la ceva care urmează de acum înainte să ne ghideze pentru următorii șase ani.”

Important este și efortul pe care îl facem fiecare dintre noi, pentru a o duce mai bine.

Nu uitați să vă stabiliți obiective pentru noul an, să vă gândiți la ce aspecte din viață mai aveți de lucrat și să vă bucurați de prezent.

La mulți ani!

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO