Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii au parte de o zi cu bani

Ultima actualizare: 31-12-2021 10:22

O zi superbă. Avem energie, inspiraţie, şi o dorinţă aprinsă de a-i face fericiţi pe cei din jur şi totul în jurul nostru o să capete şi mai multă viaţă!

Vibraţia zilei este 4 şi să ne gândim la familie, că ea e temelia.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu CAPRICORN

 

Se poate să aveți ceva pe suflet și să vă frământe întrebarea dacă să vă confesați persoanei care v-a pricinuit problema respectivă sau nu.

O să puteți rezolva și ultimele urgențe, ca să vă puteți vedea, liniștiți, de petrecerea de Anul Nou, că aveți nevoie de un timp și pentru voi, să vă pregătiți să fiți în formă.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

 

O să puteți apela la cineva care v-ar scuti de un drum, de niște eforturi și să vă acordați vouă acele două, trei ore, să vă pregătiți de Revelion.

E cineva care vrea să vă ia într-o excursie și să petreceți și Revelionul pe acolo, pe la rude, la prieteni și să mai rămâneți o zi, două, dacă se poate.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu PEȘTI

 

E posibil să apară un cuplu în peisaj și să-l luați cu voi pe unde vă duceți, că n-are cu cine să petreacă și nu-i puteți lăsa așa pe prietenii voștri.

O să luați o decizie de ultima oră, să fiți alături de cineva pe care-l iubiți acolo unde-și dorește. Că poate vrea undeva anume și s-a hotărât peste noapte.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu BERBEC

 

Or să se invite niște rude sau prieteni la voi și dacă nu plecați organizați ceva la voi sau la alți prieteni, poate se oferă cineva.

Sunteți dispuși să plecați și cu trenul, dacă sunteți prea mulți în grup și nu aveți loc în mașină sau vă e mai comod așa, cert e că aveți chef de plimbare și de distracție.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu TAUR

 

Voi aveți unde și cu cine să călătoriți, numai să aveți chef, dar se poate să preferați confortul casnic și să vă simțiți și foarte bine la voi acasă.

O să gestionați, ca lumea, banii ca să vă ajungă până după sărbători și o să încercati să cheltuiți cât mai puțini de aici încolo să nu rămâneți fară bani zilele astea.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu GEMENI

 

Să evitați și astăzi discuțiile în contradictoriu, că să aveți o atmosferă armonioasă la noapte, indiferent unde petreceți Revelionul.

Cineva nou apărut și care caută și ea, persoana, un loc în care să petreacă să o să luați cu voi, să nu o lăsați de izbelișt, că nici vouă nu v-ar placea.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu RAC

 

În orice moment vă mai pot intra bani și o să-i puneți la păstrare, să intrați în noul an cu banii în buzunar, pe card.

Apar niște situații neașteptate, dar o să aveți prezența de spirit și o să știți cum să reacționați, în funcție de context și o să ieșiți basma curată, vine Revelionul.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu LEU

 

Starea de spirit se poate schimba de la o clipă la alta și să vă mobilizați, din interior, să treceți peste o ruptură afectivă.

Un telefon care vă invită la Revelion, dacă nu aveți program sau persoana respectivă era indecisă și abia acum se mobilizează să petreceți undeva la noapte.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu FECIOARĂ

 

Surprizele pregătite pentru voi or să vă emoționeze, că o să vedeți cu câtă iubire sunteți înconjurați.

Mai sunt mărunțișuri pe ici, pe colo, dar se observă și un confort sufletesc, semn că veți primi semne de dragoste de la cei care contează pentru voi! Și-aveți și multe de oferit.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu BALANȚĂ

 

O să vă treziți cu un musafir de care v-a fost dor și o să vă refaceți sufletește, vă revigorați.

Or să fie și elemente - surpriză , pe lângă ce ați pus la cale pentru invitați și o să fie o atmosferă pe gustul vostru, că v-ați pregătit intens pentru acest moment.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu SCORPION

 

O să vă achitați și de ultimele datorii, plătiți online ce mai e de plătit și vă acordați și vouă un plus de atenție înainte de petrecere.

De undeva "aterizează" niște bani și o să vă luați ce mai e nevoie, după care vă ocupați și de voi că să arătați țiplă la party-ul dintre ani, pentru că meritați.

 

Horoscop 31 decembrie 2021, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

 

O să vă puneţi o dorinţă îndrăzneaţă, la noapte sub ramurile de vâsc şi să lucraţi mental, spiritual să se împlinească.

E un impuls de a face un lucru inedit, cu care să-i șocați, în sensul bun al cuvântului, pe cei din jur și o să treceți, trumfatori, în noul an.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO