Horoscop 30 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Taurii se vor împăca cu persoana iubită

Ultima actualizare: 30-12-2021 09:53

Horoscop 30 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Apar veşti bune, oameni amabili, o să ne descurcăm cu toate treburile că sunt oameni care ne sar în ajutor şi o să ne achităm de toate obligaţiile.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem clar şi răspicat ce ne dorim.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 CAPRICORN

 

O surpriză plăcută din partea cuiva care-a zis că n-are cum să vină pe la voi, dar a renunţat la alte lucruri şi vine! O să daţi zor să fiţi cu toate actele semnate şi o să puteţi pleca liniştiţi spre o destinaţie de vacanţă, să petreceţi revelionul şi încă o zi, două, la relaxare.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Anturajul cu care vreţi să petreceţi noaptea dintre ani o să fie fluctuant, că unul n-o să poată veni, altul, deşi n-a anunţat o să vină şi vă treziţi cu el acolo. Or să vă ia prin surprindere veştile despre un posibil job care v-ar pune, altfel, în valoare, v-ar aduce şi mai mulţi bani şi dacă va-ncumetați o să fie bine.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 PEŞTI

 

Chiar dacă nu v-aţi făcut niciun program până la ora asta, o să vedeţi c-o să primiţi invitaţii şi-o s-aveţi de unde s-alegeţi ceva. Un lucru pe care vi l-aţi dorit de multă vreme apare şi o să uitaţi de toate greutăţile, o să puteţi fi generoşi cu cei din jur, că pot fi şi bani la mijloc. Dar nu numai bani.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 BERBEC

 

O să vă puteţi răzgândi în privinţa destinaţiei şi s-o viraţi spre altă staţiune turistică, c-aţi găsit ceva mai ieftin. Mai apar de undeva şi la voi nişte bani şi o să vă luaţi ce mai trebuie pentru casă şi vreun cadou special pentru fiinţa iubită, pe care să i-l oferiţi sub vâsc.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 TAUR

 

Se repară cu o vorbă, un gest o prietenie, sau mai mult, o căsnicie şi o să pașiți cu alt vibe în noul an. E cineva care-şi doreşte să fiţi împreună şi o să invoce toate argumentele ca să vă convingă pentru că nu vrea să piardă pariul cu el însuşi,

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 GEMENI

 

Un plus de diplomaţie, delicateţe în relaţia cu partenerul n-ar strica, să nu daţi prilejul să iasă scântei verbale. Vă descurcaţi frumos cu treburile şi de serviciu, şi personale şi o să fiţi în tonus, gata şi de drum, dacă aţi rezervat pe undeva, de bani dispuneţi şi o să fie bine pe toate planurile.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 RAC

 

Cineva de care vă era dor poate fi înduplecat să vină o zi, două, dar se poate să vă duceţi şi voi acolo unde locuieşte. Se limpezesc nişte lucruri şi o să vă fie mult mai uşor să scăpaţi de obligaţiile care apăsau pe umerii voştri şi o să vă puteţi ocupa şi de voi, câteva ore, măcar.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 LEU

 

Se poate să vă fie mai greu cu programul dedicat celor mici, şi poate-i trimiteţi într-o excursie de o zi pe undeva. E posibil să vă mai ajute cineva la treabă, dacă nu cumva o să-i lăsaţi pe alţii să se ocupe de treburile casnice ca să faceţi voi cumpărături şi pregătiri de tot felul.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate reuşiţi măcar acum, să-i adunaţi pe copii, nepoţi la voi, să strângeţi rândurile, că familia e importantă pentru voi. Parcă nu se mai termină treaba de acasă şi o să vă-mpărțiți timpul încât să v-ajungă şi pentru gospodărie şi ca să pregătiţi ce v-aţi propus pentru revelion.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

E posibil să prindeţi nişte reduceri la lucruri pentru interiorul locuinţei şi să reamenajaţi frumos, pentru noaptea dintre ani. Se poate să vă mai intre nişte bani, dar să mai scoateţi şi de la rezerve ca să cumpăraţi ceva mai scump, poate fi un dar preţios pentru fiinţa iubită.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 SCORPION

 

O sumă apărută din senin, vreo restanță care-o să pice tocmai bine, va scoate dintr-o încurcătură. E posibil să insiste nişte rude, sau prieteni să vă-ntâlniţi la voi, sau la ei, şi în funcţie de dispoziţia pe care-o s-o aveţi o să vă vedeţi şi cu unii şi cu alţii.

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să vă bucuraţi de nişte privilegii, poate primiţi o invitaţie pe undeva, poate fi şi o primă de la serviciu, sau un cadou. Voi sunteţi puşi pe fapte mari şi or să vă iasă tot felul de şanse în cale, pe care-ar fi bine să nu le ocoliţi, că nu-s dese. Fiţi, doar, selectivi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO