Horoscop zilnic 27 martie 2015. Astazi, Scorpionii intra intr-o poveste de dragoste, iar Racii fac rost de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 27 martie, prezentat de Neti Sandu. Avem multa energie in perioada asta si e bine sa alegem unde s-o consumam, sa facem sport, sa-i insotim pe copii acolo unde-si doresc, sa calatorim, sa-nvatam ceva nou si sa ne bucuram de viata.
 

Horoscop 2015 BERBEC - O sa dati frau liber imaginatiei, sa gasiti un loc in care sa va duceti cu ai vostri si cu prietenii ca ss vs deconectati, ss faceti miscare, sa schimbati peisajul. Sunteti pe punctul de a face o cucerire, chiar daca nu v-ati propus acest lucru pentru ca debordati de sex-appeal.

Horoscop 2015 TAUR - Parc-ati uitat de toate problemele care v-au stat pe creier si o sa va bucurati de o masa buna, de o intalnire cu cei pe care-i iubiti, ca-n sufletul vostru e sarbatoare. E cineva care vrea de mult să va cunoasca a dat de-o scurtatura spre inima voastra si poate sa iasa ceva frumos.

Horoscop 2015 GEMENI - S-ar putea sa va intre de undeva niste bani si sa dati o fuga pana la prietenii din alta localitate, sa stati la povesti cu prietenii sau cu rudele pe care nu le-ati mai vazut demult. Poate va uniti fortele cu ale prietenilor si intrati intr-o competitie care sa va puna adrenalina in miscare.

Horoscop 2015 RAC - Intalnire cu cineva care o sa va schimbe starea de spirit si o s-aveti curajul sa mergeti mai departe intr-o relatie care are toate datele unei casnicii reusite. E posibil sa faceti rost de bani si sa luati diverse cadouri pentru ai vostri, sa-i vedeti pe toti fericiti.

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic 25 martie 2015. Berbecii avanseaza in cariera, iar Taurii au sanse sa primeasca bani
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2015 LEU - V-asteapta cineva in alta parte a tarii si, daca nu va retine nimic pe-acasa, poate va repeziti pana acolo ca sa puneti la cale un eveniment, in jurul Pastelui. O sa iesiti la o masa in doi, poate se lasa cu declaratii de dragoste, juraminte de credinta, marturisiri si cate altele.

Horoscop 2015 FECIOARA - O sa va mai intrebe la un telefon un angajator daca sunteti de acord cu o colaborare sau - categoric - nu, cel putin deocamdata, dar mai bine va mai ganditi pana luni. Poate-i dati un email acelei persoane care va datoreaza bani ca sa faca rost de ei pana luni, marti, sa vi-i dea.

Horoscop 2015 BALANTA - O sa va faceti timp pentru treburile gospodaresti ca sa nu va prinda Pastele cu temele nefacute, reparatii, curațenie generala si lucruri noi, ca sa fie frumos acasa. Poate reusiti sa va ocupati si de o munca in colaborare in timpul liber si sa mai luati niste bani, ar fi ideal.

Horoscop 2015 SCORPION - Va-ntelegeti mult mai bine cu interlocutorii, faceti echipa buna si o sa va simtiti mult mai degajati, o sa iesiti din carapace. Va scoate cineva la o plimbare diseara si o sa intrati intr-o frumoasa poveste de dragoste, daca inima voastra e deschisa si nu e ocupata.

Horoscop 2015 SAGETATOR - O sa va intalniti cu prietenii ca sa faceti sport, sa alergati, sa urcati pe munte, sa practicati un sport de agrement ca sa va dezmortiti. Poate va-ntalniti cu rudele apropiate sa puneti la punct petrecerea de Paste sau de dupa, c-o fi vreo nunta.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Poate le pregatiti copiilor o petrecere sau o fi un concurs in care sa dea fiecare tot ce are mai bun sa iasa invingator. O sa va puteti cunoaste si mai bine perechea de suflet daca o sa plecati pe undeva, la niste prieteni sau departe de lume - daca sunteti la inceputul unei relatii.

Horoscop 2015 VARSATOR - Se poate sa plecati intr-o minivacanta in strainatate - e de presupus - ca sa uitati de rate, facturi, sefi, scoala, examene si alte batai de cap. Relatia de cuplu avanseaza vertiginos spre o casatorie pentru ca o sa fiti convinsi ca nu mai puteti trai fara acea persoana.

Horoscop 2015 PESTI - Va pot intra niste bani, pot fi si din mai multe surse cert e ca o s-aveti cu ce sa iesiti la distractie, ca meritati si voi dupa-atata munca. Preferati anturajul celor tineri, poate treceti in revista evenimentele mondene de prin oras daca tot aveti mai mult timp liber.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop zilnic 26 martie 2015. Racii au sanse sa primeasca mai multi bani, iar Fecioarele sa intalneasca o persoana speciala
Horoscop zilnic 26 martie 2015. Racii au sanse sa primeasca mai multi bani, iar Fecioarele sa intalneasca o persoana speciala

Horoscop zilnic, 26 martie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa-ncercam sa facem fata tuturor situatiilor cu care ne vom confrunta, pentru ca vrem sa detinem controlul, sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii, din comoditate sau pentru ca n-avem increder

Horoscop zilnic 25 martie 2015. Berbecii avanseaza in cariera, iar Taurii au sanse sa primeasca bani
Horoscop zilnic 25 martie 2015. Berbecii avanseaza in cariera, iar Taurii au sanse sa primeasca bani

Horoscop zilnic, 13 martie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa ne putem bucura de o reusita care ne-a dat mari batai de cap, ne-a solicitat din toate punctele de vedere dar a meritat, cu varf si-ndesat intregul efort.

Horoscop zilnic, 24 martie 2015. Taurii scapa de incurcaturi financiare, Leii pleaca la munca in alta tara
Horoscop zilnic, 24 martie 2015. Taurii scapa de incurcaturi financiare, Leii pleaca la munca in alta tara

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. E bine sa fim inarmati cu rabdare ca sa nu abandonam cursa la primul obstacol intalnit in cale, ci sa facem slalom, sa ne vedem de drumul nostru.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.