Horoscop zilnic 14 martie 2014. Capricornii au probleme in relatia de cuplu. Varsatorii pleaca in vacanta

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 14 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au probleme in relatia de cuplu, iar Varsatorii pleaca in vacanta.

PESTI

Invitatii pe la diverse mondenitati, incepand de azi si o s-aveti un weekend incarcat de momente festive si o sa va incarcati, frumos, sufleteste. Foarte posibil rendez vous si o sa dati dovada de sinceritate, o sa spuneti clar si raspicat ce vreti de la aceasta relatie.

BERBEC

Va puteti alatura unui grup sa plecati la munte, sau intr-o zona de agrement, sa va relaxati, sa respirati alt aer, sa schimbati peisajul. O persoana careia i-oti fi dus dorul revine in viata voastra pentru ca ati reusit, in cele din urma, s-o convingeti ca voi trebuie sa fiti impreuna.

Citește și
Orientul Mijlociu fierbe. Uciderea liderului Hezbollah lasă Occidentul neputincios în timp ce Israelul urmărește victoria

TAUR

Ati putea repara o relatie de afaceri, sa va achitati de niste obligatii si sa acceptati noi provocari, sa va reinventati - chiar daca o sa fie mult consum sufletesc. O sa le-ntindeti o mana de ajutor unor rude care se descurca mai greu cu banii sau o fi o problema de sanatate.

GEMENI

Se poate sa dati o fuga in zona turistica preferata sa fiti impreuna cu prietenii, poate-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si o sa fie distractie. Posibil musafir in tranzit prin orasul vostru si o sa va vedeti numai daca nu plecati in excursie pe undeva.

RAC

E imposibil sa primiti ok-ul pentru un job care sa v-aduca, poate, cu un pas mai aproape de un varf de cariera dar o sa fie mult de munca. O sa va dati intalnire cu cineva de la care asteptati o vorba buna, un gest de tandrete si totul o sa vina de la sine.

LEU

O sa luati parte la un eveniment monden, poate chiar contribuiti cu ceva la bunul mers al petrecerii si o sa iasa ceva de calitate. O revedere emotionanta, poate bateti cale lunga pana la locul de-ntalnire, care o fi in alt oras.

FECIOARA

Veti dedica mare parte din timp familiei, ca de obicei si in plus o sa dati o raita pe la magazine sa va luati tot felul de lucruri trebuincioase pentru week-end. O veste buna, poate va invita cineva la plimbare, sa vedeti un film, o piesa de teatru, sa luati masa in oras.

BALANTA

Se poate sa va faceti timp si de voi, sa practicati un sport sau poate o sa va ocupati si mai mult de copii, sa le cultivati niste aptitudini. O sa scoateti din banii pusi deoparte sa le luati un cadou mirilor la care va duceti maine sau poate ajungeti la un botez.

SCORPION

O sa va dati tot interesul sa rezolvati pana la sfarsitul programului, o chestiune de serviciu, sa luati ok-ul pentru un proiect, un job, un transfer.  Se anunta cineva de la drum lung si poate o sa va vina inima la loc ca n-o sa va mai lasati coplesiti de dor, de melancolie.

SAGETATOR

Ati putea pleca de azi intr-o excursie si sa va-ntoarceti duminica seara, remontati si cu planuri de viata persoanala - poate va casatoriti.  Va faceti program cu prietenii, diseara, va duceti la vreo manifestare culturala, sportiva sa va luati un respiro.

CAPRICORN

O activitate de timp liber o sa va puna in relatie cu niste oameni care sunt la fel de dornici de miscare sau sa practicati un hobby sa va destresati. Se poate sa va confesati cuiva, sa cereti un sfat ca sa stiti ce sa faceti mai departe in relatia de cuplu.

VARSATOR

Pareti a fi pe picior de plecare spre o zona de agrement, sa va refaceti psihicul, poate faceti si un pic de miscare, sa fiti in forma maxima. O sa primiti ceva in dar, poate fi si o cina romantica, o iesire in doi la un spectacol, un concert.

Articol recomandat de sport.ro
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Citește și...
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata

Astrele vor aduce in luna Martie promisiunea implinirii dorintelor de anul trecut.

Recomandări
Autoritățile susțin că sunt pregătite pentru marea viitură de pe Dunăre. Ce le-au cerut primarilor
Autoritățile susțin că sunt pregătite pentru marea viitură de pe Dunăre. Ce le-au cerut primarilor

Se fac pregătiri intense pentru viitura de pe Dunăre care se va suprapune de duminică, 29 septembrie, și cu ploi torențiale aduse în țara noastră de un ciclon mediteranean.

Investiție de 25 de milioane de euro. O companie străină inaugurează o nouă fabrică în care va produce cărămidă, în Buzău
Investiție de 25 de milioane de euro. O companie străină inaugurează o nouă fabrică în care va produce cărămidă, în Buzău

După scumpirile serioase din ultimii ani, prețurile materialelor de construcții încep să se potolească.

Israelul, după ce l-a ucis pe liderul Hezbollah, care se ascundea de câțiva ani: ”Pentru oricine ne amenință, o să vă găsim!”
Israelul, după ce l-a ucis pe liderul Hezbollah, care se ascundea de câțiva ani: ”Pentru oricine ne amenință, o să vă găsim!”

Hezbollah a confirmat moartea liderului său, șeicul Hassan Nasrallah, după ce aviația israeliană a bombardat buncărul unde a fost localizat, într-o suburbie a Beirutului.