Horoscop zilnic 13 martie 2014. Balantele isi cumpara casa. Taurii au probleme de sanatate

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic pentru 13 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Balantele isi cumpara casa. Taurii au probleme de sanatate.

PESTI

Ati putea pleca acolo unde n-ati mai putut ajunge si o sa va simtiti in elementul vostru, o sa puteti definitiva o situatie, sa va gasiti de lucru sau un partener de viata. Invitatie de onoare la un eveniment social si poate fi punctul de pornire intr-un proiect profesional - de succes, nu asa.

BERBEC

O s-aveti parte de un castig, pot fi bani din urma si sa aveti cu ce sa achitati rate, facturi, sa puneti casa la punct si sa va ocupati si de sanatate. Cineva nou aparut in peisajul sentimental o sa va acapareze cu totul, dar e bine sa nu sariti peste etape, sa faceti toti pasii pe cat posibil.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

TAUR

E posibil sa aveti o zi incarcata cu o sumedenie de lucruri de rezolvat si o sa intrati in priza, sa va incadrati intr-un timp anume - sa respectati termenul final. Pot aparea unele probleme de sanatate de care sa scapati rapid cu conditia sa va duceti la medic si sa va si tratati.

GEMENI

O sa puteti legaliza un act si sa va atingeti un obiectiv la care visati de multa vreme, sa va luati o casa ori altceva de care aveti mare nevoie. Se poate sa va luati cate ceva prin casa, poate mobilizati sau redecorati vreo incapere, cu un prilej anume.

RAC

Vi se pregateste o numire in functie, oricum, e o sansa de avansare, sa castigati bani in plus, dar cel mai mult o sa va bucure faptul ca vi se recunosc niste merite. Relatia de cuplu poate avansa spre o casatorie - cu-atat mai mult cu cat de anul trecut erati pe punctul sa faceti pasul

LEU

O sa va parvina raspunsul la o cerere mai veche si poate veti incasa banii pe care nu i-ati primit la timp sau aflati ca ati trecut cu bine de un examen, un interviu. Prezenta cuiva o sa fie energizanta, va inspira si o sa va descurcati cu toate problemele de pe ordine de zi.

FECIOARA

Noutati in plan profesional- vi se da ceva nou de lucru, o sa descoperiti si o varianta de succes la care nici nu visaserati - totul e s-aveti curaj sa incepeti ceva nou. O invitatie in oras, poate e o expozitie, un targ de produse preferate sau va duceti la un spectacol la teatru, la opera.

BALANTA

Vi se poate aproba un credit bancar sau poate ajungeti la banca sa deschideti un cont ca sa puneti economiile la adapost c-aveti ceva proiecte anul asta. Se poate sa fi gasit cumparator pentru masina pusa in vanzare sau poate e vorba despre o casa si bateti palma.

SCORPION

Le puteti cere sefilor niste inlesniri, in cel mai fericit caz poate o sa le treaca lor prin cap sa va acorde un surplus salarial, niste zile libere. Un contract se poate semna, cu unele imbunatatiri pe ici, pe colo, si sa va echilibrati din punct de vedere financiar.

SAGETATOR

Se poate sa semnati un contract si sa faceti un salt in cariera, sa primiti o functie, sa schimbati si mediul, sa iesiti mai des pe la mondenitati. O reuniune cu prietenii pe care vreti sa-i luati cu voi, in week-end, sa va distrati intr-o statiune turistica.

CAPRICORN

O sa revizuiti probabil, un contract ca sa va protejati mai mult decat inainte, pentru ca ati fi descoperit niste inconveniente.
Poate o sa va puneti casa la punct si pentru asta veti scoate ceva bani din cont iar varianta B e sa luati totul in rate.

VARSATOR

Sunteti pe punctul de a incepe ceva nou si pareti increzatori in viitorul vostru in planul carierei, o sa va puteti asigura plata ratelor, a taxelor scolare, a facturilor. Intalnire de suflet si o sa va faceti promisiuni, juraminte care va pot duce la unirea destinelor in fata altarului.
 

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena

Marte si Saturn retrogradeaza. Astrologic, asta inseamna ca aceste doua planete ne forteaza oarecum sa ducem la bun sfarsit ce am inceput anul trecut.

Recomandări
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate

Rusia s-a adaptat la ”noua normalitate”, iar trecerea sa la economia de război, pe fondul agresiunii pe care o derulează împotriva Ucraina, a făcut FMI să estimeze că economia sa va crește anul acesta mai rapid decât ale statelor avansate.

Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital
Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital

Cauza probabilă a exploziei de la blocul din Craiova, în urma căreia o persoană a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, este o posibilă acumulare de gaze.

Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă
Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, iar în unele zone noaptea se va forma brumă, anunţă meteorologii.