Horoscop zilnic 01 octombrie 2014. Racii au parte de declaratii de dragoste, iar Fecioarele de povesti de dragoste nalamurite

Dată publicare: 01-10-2014 08:17
Dată actualizare: 04-10-2014 06:59


Horoscop zilnic 01 octombrie 2014. Racii au parte ...
Horoscop zilnic 01 octombrie 2014. Fecioarele au p...

Horoscop zilnic 1 octombrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Racii au parte de o zi fenomenala din punct de vedere sentimental, cu declaratii de dragoste, iar Fecioarele de povesti de dragoste... cu semne de intrebare.

BALANTA

Poate faceti un consiliu de familie sa va puneti de acord in privinta cheltuielilor casei si a responsabilitatilor care va revin, sa fie armonie in familie. O problema de familie se poate rezolva la notar si sa impartiti frateste o casa, un teren, sau alte bunuri.

SCORPION

O reuniune cu colegii de breasla, sa fixati niste reguli de functionare, sa nu se sustraga nimeni de la o munca mai dificila ca sa duceti la bun sfarsit un proiect. Se iveste ocazia sa faceti o investitie care o sa va consume banii din cont, dar e ceva de care beneficiaza toti ai vostri.

SAGETATOR

E momentul sa va achitati de datoriile restante, daca aveti asa ceva, si sa dati drumul unei afaceri, sa-ncepeti ceva nou care-o sa va propulseze in cariera. Un rest de plata, despre care poate nici nu stiati, va poate intra in buzunar si sa fie ca si cum i-ati primi cadou.

CAPRICORN

O sa va reinventati c-asa e conjunctura de pe cer si incepeti o viata noua, schimbati casa, serviciul, poate va intemeiati o familie daca n-ati reusit pana acum. Se poate s-aveti o idee extraordinara de afaceri si pe care sa luati bani frumosi, daca v-o cumpara cineva.

VARSATOR

Un parteneriat de afaceri v-ar putea prinde bine, v-ar da de lucru si o sa faceti rost de bani, iar relatiile sociale pe care le veti cultiva in continuare. O relatie sentimentala, serioasa, care poate duce la o casatorie pana anul viitor sau chiar mai tarziu de-atat.

PESTI

Poate vi se cere sa va implicati intr-o activitate care sa va faca sa straluciti pe scena, sa se vorbeasca de bine - despre voi si sa luati si ceva bani, la o adica. E o perioada de acalmie in sfera afectiva si pentru unii dintre voi urmeaza o dragoste ca-n filme.

BERBEC

V-ati putea perfectiona intr-un domeniu si sa treceti la nivelul urmator, sa capatati o functie si bani daca lucrurile se leaga frumos. Comunicati in scris cu cei care va datoreaza bani ca sa nu se mai eschiveze la nesfarsit.

TAUR

Semnati un contract care v-asigura, in afara banilor, niste inlesniri, si o sa lucrati poate intr-o alta formula parteneriala, sa va rebrenduiti. Va cauta cineva din strainatate sa faceti cumva sa va-ntalniti, poate va combinati la o afacere sau e o relatie sentimentala la mijloc.

GEMENI

A venit scadenta si trebuie sa lichidati datoriile, sa fiti cu cheltuielile la zi, sa va-ncadrati in bugetul prestabilit sa fie echilibrata balanta financiara. Poate cereti o diminuare a dobanzii unui credit, o reesalonare a ratelor si pana la sfarsitul lunii sa fie rezolvata problema.

RAC

Se va pune capat unui conflict, veti da dovada de bunavointa, intelegere si o sa pastrati o relatie de afaceri sau de dragoste, pe care n-ati fi vrut s-o pierdeti. O invitatie la plimbare, la o cina romantica, festiva, si poate primiti si un cadou sau doar o declaratie de dragoste.

LEU

Poate vin bani din particular si o sa le faceti surprize placute alor vostri, mai iesiti un pic din monotonia de zi cu zi si o sa fie o atmosfera mult mai calda acasa. Se poate sa treaca, diseara, cineva pe la voi si o sa schimbati idei, impresii despre munca si viata personala, evenimente, diverse.

FECIOARA

O sa faceti rost de bani sa va-nscrieti la niste cursuri, sa va cultivati un talent din care o sa faceti poate, o sursa de bani, va fi profesia voastra de mai tarziu. Un adevar va iesi la iveala si o sa vedeti cum se va derula in continuare povestea voastra de dragoste - e un semn de intrebare aici.


VIDEO PROTVPLUS.RO