Horoscop zilnic 29 septembrie 2014. Varsatorii rezolva un conflict cu cineva, iar Gemenii primesc oferte tentante de lucru

Dată publicare: 29-09-2014 07:34
Dată actualizare: 02-10-2014 07:16


Horoscop zilnic 29 septembrie 2014. Varsatorii rez...
Horoscop zilnic 29 septembrie 2014. Gemenii primes...

Horoscop zilnic 29 septembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Varsatorii rezolva astazi un conflict cu cineva. Cat despre Gemeni, acestia pot primi o oferta tentanta de lucru.

BALANTA

Intalnire importanta, poate negociati un contract, va interesati la banca de un credit care v-ar ajuta sa luati o casa ori sa platiti niste taxe scolare. Ati putea semna un act care sa va acorde niste drepturi pentru care ati luptat de-a lungul timpului si-acum vin recompensele.

SCORPION

Se observa trafic intens la contul bancar, semn ca faceti cheltuieli serioase , dar se poate sa va si intre niste sume care sa fie mai mari decat deobicei. Se poate sa luati lucruri noi pentru casa, fie de nevoie, ca s-au defectat niste ustensile, fie ca sa sporiti confortul.

SAGETATOR

E momentul sa va reinventati, sa demarati o afacere, sa faceti o specializare, sa calatoriti in jurul lumii sau doar in interes de afaceri - sfera deplasari este activata frumos. Intrevedere cu cineva care poate fi colacul vostru de salvare, omul-cheie, care sa va scoata dintr-un impas.

CAPRICORN

Poate ar trebui sa va-ngrijiti si de sanatate, sa aveti randament bun la slujba, sa eliminati orice v-ar sta in calea ascensiunii sociale de-acum incolo. Ati putea face o investitie profitabila si sa stati fara griji o buna bucata de vreme de-aici incolo.

VARSATOR

V-ati putea asocia cu niste oameni care sa lucreze la proiectul in care v-ati pus mari sperante si sa aveti de unde sa luati bani, pe masura cheltuielilor care v-asteapta. Se poate s-aveti o explicatie cu cineva in care v-ati pierdut increderea si sa reusiti, in cele din urma sa treceti peste incident.

PESTI

O sa va schimbati atitudinea fata de partenerul de cuplu si o sa se detensioneze atmosfera de-acasa, se va aplana orice conflict si o sa va petreceti mai mult timp impreuna. O sa vi se faca o oferta de lucru si daca sunt conditii mai bune decat actualul loc de munca poate va duceti.

BERBEC

Se pare c-o sa reganditi politica financiara a familiei ca sa nu cheltuiti pe lucruri marunte banii, sa faceti o renovare, sa luati aparatura casnica. Se iveste ocazia sa plecati intr-o excursie, sa platiti mai putin decat costul real si sa va ramana bani de buzunar.

TAUR

O sa fie mai mult de lucru la serviciu, poate aparea un proiect nou si o sa va suscite interesul si e posibil sa luati mai multi bani de luna viitoare. Poate dati avansul pentru o lucrare de reamenajare sau reparati cate ceva pe-acasa, zugraviti, schimbati sistemul de incalzire.

GEMENI
Se pare c-o sa ne surprinda oferta de lucru si o sa aveti de ales intre noul job si reinnoirea actualului contract de munca. Revine cineva cu gand de impacare si o sa vedeti daca v-a trecut supararea si puteti continua relatia de afaceri sau de dragoste.

RAC

O s-aveti de dus munca de lamurire cu sefii, sa va dea o invoire sa lucrati la ceva care va place sau sa va treaca pe alt post, in alt departament. Poate n-ar strica sa faceti niste investigatii medicale, sa vedeti cum stati la capitolul sanatate, c-ar fi ceva in neregula, pare-se.

LEU

Poate prindeti o promotie, un last minute sa va dcueti in strainatate pe bani putini si-i mobilizati rapid pe prieteni, sa plecati impreuna. O dragoste la prima vedere, o revenire la o iubire care n-a decurs asa cum ati visat, dar acum puteti indrepta totul.

FECIOARA

Va pot fi livrate lucrurile pe care le-ati comandat, or fi cu plata in rate, sau cel putin asa v-ar fi mai usor sa aveti si de cheltuielile zilnice. O problema de sanatate s-ar putea rezolva daca cereti sfatul unui medic si veti si urma tratamentul prescris la o adica.


VIDEO PROTVPLUS.RO