Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce inseamna pentru sanatatea si planurile noastre intrarea Soarelui in zodia Rac

20-06-2014 12:23


Soarele intra din 21 iunie in zodia Rac unde va sta pana pe 22 iulie. Asta inseamna ca se vor deschide noi oportunitati pentru achizitionarea unei case, pentru renovari si reamenajari dar si de asezat la casa noastra.

BERBEC

Se readuce in atentie cumpararea unei case, se cere un credit, se obtine, incepe intregul proces de renovare. Accentul cade pe aceasta zona. Berbecul, in perioada asta, isi doreste mai mult ca oricand o casuta cu putina curte.

TAUR

Taurul trece printr-o perioada in care incepe sa comunice cu adevarat, dupa un an de zile in care a trecut printr-o perioada pozitiva pe aceasta zona.

GEMENI

Gemenii pot rezolva o problema financiara, pe care puteau chiar sa o rezolve de anul trecut din iulie. Acum este o a doua sansa de a obtine o marire de salariu, colaborare care sa aduca bani in plus.

RAC

Racul are sansa de a obtine o functie, sa dea un examen la scoala, poate o specializare. Se pot intampla insa si foarte multe lucruri pozitive pentru cei care isi doresc un copil.

LEU

Leul se pregateste sa devina vedeta pentru un an de zile. Trebuie sa ajunga la un echilibru al organismului. Se redeschid niste probleme din zona sanatatii care ar trebui sa fie rezolvate acum.

 

FECIOARA

Trebuie sa-si pregateasca un obiectiv pentru care sa lupte, incat sa poata sta linistiti.

BALANTA

Se poate face un pas in cariera, sa se bucure de calitatile pe care la au cei din aceasta zodie.

SCORPION

Se activeaza pentru ultima data elementul de apa. Ii ajuta sa treaca mai usor peste Saturn retrograd care este acolo deja de mai bine de un an.

SAGETATOR

Se rezolva o problema a banilor care se rezolva prin partener, posibil printr-o mostenire. Marte le sta in coasa si oricand se poate strica o relatie profesionala.

VARSATOR

Toata zona serviciului este foarte ambalata. Trebuie sa munceasca de 10 ori mai mult pentru acelasi salariu, pentru ca asta le cere Saturn retrograd.

PESTI

O perioada buna pentru casa favorurilor. Pot face un gest de marinimie fata de cineva sau sa primeasca ei insisi o sansa noua.

----

Este o perioada buna pentru a planifica o nunta sau de a aduce pe lume un copil. Cu atat mai mult cu cat se aseaza planetele in jurul lui Jupiter, planeta norocului, care poate amplifica efectul benefic.

Atentie insa la sanatate, in special daca va stiti sensibili cu stomacul. Tot in aceasta perioada Mercur ramane retrograd pana pe intai iulie. Ceea ce presupune un efort intelectual suplimentar. Asadar, atentie si la examene.

Detalii despre cum ne poate influenta Soarele in Rac pe fiecare dintre noi vineri, live, de la ora 14:00 la Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi pe www.stirileprotv.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO