Horoscop zilnic 19 iunie 2014. Varsatorii au sfera sentimentala animata si pot ajunge la casatorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 19 iunie 2014, cu Neti Sandu. Lichidam trecutul si-ncepem lucruri noi. Vibratia zilei este 1, tocmai buna cifra pentru ceva nou-nout si de viitor.
 

GEMENI - O sa renegociati un contract si poate-i lasati timp si partii adverse sa mai cedeze pe ici, pe colo sa mai renunte la preturile exagerate incat sa va convina si voua. O problema de sanatate pe care n-ati tratat-o cum trebuia revine, cu vreo forma agravanta si nu e de lasat - ingrijiti-va.

RAC - Va macina o chestiune legata de relatia de cuplu si daca nu o sa discutati deschis cu perechea conjugala, problema se amplifica, in loc sa dispara. Aveti un proiect cu care veti iesi pe piata dar mai are mici retusuri de facut pana la lansare.

LEU - Poate va hotarati sa va implicati intr-o activitate extraprofesionala, ca sa le fiti de folos unor persoane care nu se pot descurca singure - de o vreme incoace. O iesire in lume dupa orele de program si o sa faceti cunostinta cu niste oameni care va pot fi suport profesional.

FECIOARA - Vi se vor recunoaste poate in cadru public niste merite si va fi un fel de reparatie morala, daca nu cumva or sa fie si ceva bani drept recompensa. E un eveniment prin oras si o sa fiti de fata, poate tineti vreun speach, impartiti premii, diplome, o sa fie emotionant.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

BALANTA - Sunteti pe punctul de a legaliza o situatie, va asociati, poate, cu alti oameni ca sa desfasurati o activitate profesionala, la job, la scoala - poate fi un inceput de drum. O sa recuperati niste bani pe care trebuia sa-i luati anul trecut sau cu vreo trei luni in urma.

SCORPION - Se pare c-o sa strangeti relatiile cu anturajul de la job, poate va mai vedeti si in timpul liber cu colegii, puneti la cale vreun eveniment de week-end. Raspunsul de la fiinta pe care o iubiti va sosi si-ar trebui sa se asorteze cu sentimentele pe care i le purtati.

SAGETATOR - E posibil sa primiti un surplus financiar sau sa va luati dobanda de pe urma unui depozit de la banca, sa stiti pe ce bani puteti conta daca aveti in plan o cheltuiala mare. Un mesaj afectiv de la cineva care tot spera sa ajunga la inima voastra, si va trece peste orice obstacol.

CAPRICORN - Se poate sa se fi modificat data unei plecari sau locul de cazare, dar le veti rezolva pe toate in timp util si n-o sa va afecteze programul. Se poate sa cumparati ceva pentru casa, e posibil sa semnati si un act de proprietate si sa legalizati situatia.

VARSATOR - Pare sa fie o zi favorabila angajarii, veti semna un contract dupa o repriza de negocieri si o sa va adaptati - treptat, nu va fi nimic spectaculos. Sfera sentimentala este animata, efervescenta si lucrurile se vor aseza frumos, puteti ajunge si la casatorie.

PESTI - Ati putea recurge la un credit bancar sa renovati casa ori sa va luati alta masina ori mobila noua, sa reamenajati interiorul, terasa, balconul, gradina. Ati putea pleca acolo unde n-ati putut ajunge luna trecuta si constatati c-a fost - poate - un noroc ca s-a amanat plecarea.

BERBEC - Oferta de lucru si ati putea zice da imediat, daca aveti oarecari nemultumiri la actualul loc de munca si salariul e mai mic si ratele sunt enorme. Va scoate cineva la masa in oras si se poate sa aflati noutati care sa va mobilizeze pentru ceva legat de viata personala.

TAUR - O stare de spirit mult mai buna, chiar daca n-ati primit, inca, aprobarile mult visate sau cererea in casatorie ori acceptul, asa cum ati sperat - dar o sa fie bine. Se poate sa va luati un obiect de calitate pentru casa si sa fie toti ai vostri fericiti, poate fi o masina, chiar.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să intuim ce lipsește din rețeta succesului și o să adăugăm ingredientele necesare ca să le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu
Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu

Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.