Horoscop zilnic 20 iunie 2014. Gemenii primesc aprecieri din partea sefilor. Berbecii au parte de o intalnire de suflet

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 20 iunie 2014, cu Neti Sandu. Vibratia zilei este 2 si avem sansa de a primi ajutor din partea cuiva, dar trebuie sa-l cerem ajutorul asta.

GEMENI
O sa perfectati o situatie legata de angajare, de un transfer de pe un post pe altul, de incheierea anului scolar ori alt gen de acte, or fi de casa, de proprietate. Vi se pot aduce multumiri pentru o munca pe care ati facut-o cu talent si sefii au apreciat, nu ca pana acum.

RAC
Se pare ca o sa aveti un cuvant de spus la o intrunire, poate faceti parte dintr-un juriu si-o sa impartiti calificative, premii, dupa criteriile voastre. O sa faceti un efort sa rezolvati problemele casei, sa luati lucruri noi ca sa fie totul functional si sa arate bine.

LEU
Poate o sa scoateti din banii de rezerva o suma pentru reparatia masinii, sa va puteti deplasa in afara localitatii in siguranta sau poate va luati alta noua. Emotii la examen, interviu, e ceva care va solicita din punct de vedere emotional si o sa va descurcati frumos.

FECIOARA
Aveti de gand sa faceti o investitie in casa ori poate o sa fie un eveniment care inghite bani, dar e spre binele intregii familii si atunci se accepta. Ati putea renunta la o activitate extraprofesionala care va mananca timpul si poate nu va multumeste nici partea financiara.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

BALANTA
Posibila negociere ca sa ocupati alta functie, sa luati un salariu mai bun si sa capatati o si mai mare vizibilitate. Se poate sa primiti un raspuns de la banca, sa aflati daca vi se aproba un imprumut sau un salariu in avans.

SCORPION
O sa va faceti timp pentru familie, iesiti in afara orasului, va cazati, eventual, pe undeva sa va bucurati de aer si de peisaj inca o zi, doua. O sa simtiti mai multa caldura sufleteasca din partea apropiatilor si o sa va destindeti, sa lucrati cu tragere de inima.

SAGETATOR
O discutie intre patru ochi cu un angajator, cu seful cel mare ca sa va cereti drepturile, sa obtineti, poate, o invoire, sa plecati in concediu. Foarte posibil rendez vous si o sa aflati raspunsurile la o serie de intrebari pe care i le-ati adresat candva partenerului de cuplu.

CAPRICORN
Se poate sa aveti ceva de lucru si in afara programului si sa fie solicitant, dar o sa va achitati onorabil de orice obligatie profesionala. O sa le fiti de mare ajutor unor oameni care se lupta cu o situatie mai delicata, iar voua nu va e deloc greu sa-i sprijiniti.

VARSATOR
O sa plecati pe undeva intr-o minivacanta si e posibil sa fie un drum cu peripetii, dar care sa va starneasca adrenalina si sa va distreze. Se poate sa o vedeti cu alti ochi pe o persoana intalnita cu ceva timp in urma si sa vi se para perechea ideala, daca nu aveti pe nimeni.

PESTI
Se observa cheltuieli pe care nu vreti sa le ocoliti pentru ca ai vostri v-au cerut diverse favoruri pe care nu le veti refuza. O sa va dea cineva inapoi o datorie si sa aveti de cheltuiala zilele astea, sa iesiti la un gratar, la o plimbare pe litoral.

BERBEC
Program intens la slujba, la scoala, ultima zi, emotii, pareri de rau, de bine, ca se incheie anul scolar, ca luati vacanta, emotii si pentru cei care au examene. O revedere emotionanta, poate e cineva care a batut cale lunga pana la voi si de care v-a fost dor nebun.

TAUR
Se contureaza un raspuns de la un angajator si ar putea fi in favoarea voastra, chiar daca va suferi unele mici modificari fata de intelegerea initiala. Se poate s-aveti succes la o munca din particular si sa iasa si ceva,  pentru familie insa, va ramane timp mai putin.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: spune-mi cum te numesti, ca sa-ti spun cine esti
Horoscop cu Neti si Elena: spune-mi cum te numesti, ca sa-ti spun cine esti

Se spune ca numerele au o forta magica asupra oamenilor si a vietii. Dar si asupra lucrurilor materiale. De exemplu, a caselor si a strazilor. Asa s-ar explica de ce in unele case ne simtim bine si in altele, nu.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.