Horoscop 9 martie 2018. Zodia care primește o sumă de bani, neașteptată

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Horoscop 9 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. E sărbătoarea mucenicilor şi poate o să găsim fiecare dintre noi ceva de oferit celor care se vor bucura de orice gest pe care-o să-l facem, c-o să fie din inimă, şi nu din interes.

Vibraţia zilei este 9, cea mai înaltă vibraţie şi să fim şi noi la înălţime.

PEŞTI
Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi o să analizaţi în perspectiva situaţia să vedeţi dacă vă găsiţi timp pentru aşa ceva. O să primiţi şi răspunsuri favorabile şi o să vă străduiţi s-aveţi un tonus ridicat să faceţi fața solicitărilor, c-or să tot fie nişte provocări.

BERBEC
Poate alegeţi o destinaţie de minivacanţă, să plecaţi cu ai voştri pe undeva, să luaţi o porţie de respiro şi să faceţi mişcare. Prezenţa unor oameni dragi se va dovedi salvatoare şi o să faceţi progrese atât la slujbă, cât şi în viaţa personală, o să daţi zor să vă atingeţi nişte obiective.

TAUR
Vă puteţi asocia cu cineva ca să câştigaţi nişte bani în plus şi ideile or să vă tot vina pe parcurs, o să vedeţi. Sunt lucruri de suflet pe care le puteţi face pentru cineva pe care îl iubiţi şi o să vă recăpătaţi o linişte sufletească, pe care o pierduserăţi, din cauza problemelor.

GEMENI
O să vă faceţi program de vizite şi plimbări cu partenerul de cuplu, poate chiar daţi o fugă prin împrejurimi. Poate-i scoateţi la o cafea pe cei care vor să faceţi afaceri împreună şi puteţi face o înţelegere verbală, pentru început şi de luni încolo puneţi pe hârtie şi semnaţi contractul.

RAC
E posibil să luaţi nişte bani atât de la serviciu, cât şi din particular şi o să aveţi de cheltuială, zilele astea, să vă descurcaţi frumos. Se poate să vă pregătiţi de un eveniment în familie şi o să vă bucuraţi de suport din partea alor voştri, toată lumea o să pună umărul, să v-ajute cu câte ceva.

LEU
Poate vă cheamă cineva în vizită prin ţară sau în străinătate, dacă nu vă e prea greu să ajungeţi acolo. O să faceţi echipă cu cineva care simte şi gândeşte la fel ca voi şi dacă lucrurile merg bine vă puteţi căsători, anul ăsta sau anul viitor - până-n toamna lui 2019 se poate.

FECIOARĂ
Poate înaintaţi o cerere ca să primiţi nişte înlesniri şi se poate să aflaţi veşti bune de luni încolo. Poate-i chemaţi pe la voi pe cei dragi, la o porţie de mucenici, se poate s-aveţi de luat şi o decizie în familie, să vă meargă şi mai bine.

BALANŢA
Or să vină nişte rude apropiate pe la voi şi o să cinstiţi momentul, să vă bucuraţi de sărbătoarea mucenicilor. Reuniune cu colegii, după orele de program, sărbătoriţi ceva sau aveţi de rezolvat nişte probleme de grup şi o să fie cu folos întâlnirea.

SCORPION
O să refaceţi spiritul de familie, v-adunaţi cu toţii în jurul unei mese festive şi poate-aveti de făcut un anunţ important. E posibil să luaţi nişte bani şi dacă nu, poate scoateţi de la saltea, să aveţi de un cadou, sau ca să preparaţi mucenicii pe care să-i împărţiţi celor dragi.

SĂGETĂTOR
Poate vi se spune ce se-aşteaptă de la voi de luni încolo, dar pân-atunci o să profitaţi din plin de timpul liber comun cu al partenerului de cuplu. O să vă bucuraţi de revederea cuiva, poate primiţi şi nişte daruri, o să fie o comunicare sufletească mult mai bună cu cei pe care îi iubiţi.

CAPRICORN
Poate vi se face cadou o ieşire la munte într-un grup de prieteni, să vă recuperaţi fizic, mental, psihic, să căpătaţi puteri. Poate vă căutaţi casă, vă pregătiţi şi de o ieşire la rampă în societate, totul va fi cu multă trudă pentru că e Saturn în stare de veghe, acolo, în zodia voastră.

VĂRSĂTOR
Se-aduna prietenii, poate organizaţi o masă festivă ca să aducă fiecare câte ceva pe care să-l oferiţi altor oameni, fără posibilităţi materiale. Or să vă treacă nişte bani prin mână şi o să reuşiţi să cumpăraţi ce v-aţi propus, poate chiar o să daţi o raită pe la rude, ca să vă bucuraţi de sărbătoarea mucenicilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO