Horoscop 8 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care ia o decizie importantă în privința căsătoriei

×
Codul embed a fost copiat

O să facem și treabă, o să ne distrăm că e timp pentru toate și nu vrem să ratăm nimic din ce e important. Vibrația zilei este 8 și e bine să fim noi strânși la pungă.

 

Horoscop 8 iulie 2022 cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 8 iulie 2022.

Horoscop 8 iulie 2022 RAC

Pare să fie o schimbare de macaz! Vă luați casă, mașină, e posibil să vă orientați spre alt serviciu, sau poate vă căsătoriți, dacă n-ați făcut-o deja. O să vă bucurați de prezența cuiva care o să vă inspire și o să știți ce s-alegeți, ce destinație de vacanță. Se poate să luați un examen, să primiți un accept, să vi se aprobe un credit ca să vă puteți lua o locuință.

Horoscop 8 iulie 2022 LEU

O să vă ocupați și de treburile gospodărești, și de viața de familie și o să organizați pentru mâine, poimâine o ieșire pe undeva să vă distrați cu toții. Ați putea pleca de azi pe undeva și să stați până duminică, sau chiar mai mult, că poate vă duceți în concediu. S-a ajuns la momentul adevărului în relația de cuplu și n-o să lăsați să plece de lângă voi omul pe care îl iubiți

Citește și
neti
Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Horoscop 8 iulie 2022 FECIOARĂ

Se pare că stați mai bine cu banii și o să vă permiteți o escapadă turistică la malul mării, dacă nu cumva preferați la munte, depinde acum și de anturaj. V-așteaptă cineva să-i faceți o vizită, posibil în altă țară și dacă n-aveți urgențe pe-acasă, vă repeziți pân-acolo. Vă duceți în vizită la rude c-aveți un eveniment de pregătit și contribuția voastră va fi consistentă.

Horoscop 8 iulie 2022 BALANȚĂ

O să recuperați niște bani, dar o s-aveți și plăți de făcut, că pe unele le-ați tot amânat și a sosit scadența, dacă nu le achitați vin amenzi. Pot apărea niște disensiuni în relația partenerială, de afaceri și dacă lăsați lucrurile la decantat o să revină totul la normal până luni. O reușită – poate ați căpătat o funcție, ori poate copilul a fost admis la un liceu, la o facultate.

Horoscop 8 iulie 2022 SCORPION

Apar neprevăzute la voi și o să vă străduiți să faceți față situațiilor, mai ales dacă o să aveți de luat decizii, e bine să evaluați corect toate problemele. Vă faceți program cu familia, dar mai sunt chestiuni de serviciu care se pot lua în discuție la o terasă, zilele astea. Poate-ntâlniți într-un cerc de prieteni pe cineva cu care să vă-ntelegeți și să formați un cuplu.

Vezi AICI horoscopul de joi, 7 iulie 2022.

Horoscop 8 iulie 2022 SĂGETĂTOR

Un anturaj cooperant, ieșiți la plimbare, treceți în revistă evenimentele din oraș și o să vă bucurați de revederea unor vechi cunoștinte care vă dau un refresh sufletesc. E posibil să întâlniți în grupul de prieteni o persoană cu care să vă înțelegeți, să existe atracție și să formați un cuplu, dacă nu sunteți căsătoriți. Anturajul e cooperant fie la serviciu, fie în particular, o să puteți primi, oricând, un ajutor la momentul potrivit.

Horoscop 8 iulie 2022 CAPRICORN

O să le cereți șefilor niște facilitați, poate și bani în plus la salariu, printre altele și momentul pare să fie bine ales că vă pot împlini doleanțele. Relația cu partenerul de cuplu ar fi mai destinsă dacă ați mai ieși un pic din nota obișnuită și v-ați duce într-o excursie. Poate bateți palma pentru un proiect care v-ar aduce bani și ar fi poarta de intrare în lumea afacerilor.

Horoscop 8 iulie 2022 VĂRSĂTOR

E posibil să fie mult de lucru și la serviciu și acasă, dar vă puteți și destinde seara, pe undeva, la un film, la un spectacol, ieșiți cu prietenii la o terasă. Se poate să vă descoperiți un hobby și să vă petreceți frumos timpul liber împreună cu prietenii care vă împărtășesc pasiunea. Vi se recunoaște, în sfârșit, valoarea și o să primiți o diplomă, un titlu, o recompensă.

Horoscop 8 iulie 2022 PEȘTI

Ați putea lăsa pe săptămână viitoare negocierea cu niște angajatori și vă interesați între timp să aflați detaliile despre oamenii respectivi și despre proiectul la care veți lucra. Vă puteți găsi și voi perechea, un om care să vă completeze și să vă căsătoriți, dacă sunteți singuri. Se poate să vă lăsați convinși să intrați într-un parteneriat care v-ar aduce bani și aprecieri.


Horoscop 8 iulie 2022 BERBEC

Lucrurile vă ies ușor, e bine să-ndrăzniți că Jupiter vă secondează și o să vă bucurați de succes și la serviciu, și la școală, și în relația de cuplu, pe toate fronturile. O să investiți niște bani în casă, pentru o renovare, ori poate reamenajați interiorul, ca să valorificați altfel, spațiul. Lumea e a voastră! Îndrăzniți orice și visul o să devină realitate – cu manopera voastră.

Horoscop 8 iulie 2022 TAUR

Se pare că vi se fac niște reproșuri și e bine de văzut dacă respectivii au dreptate și atunci trebuie remediată situația, ca să se detensioneze atmosfera. Poate vă gândiți și la voi, începeți o dietă și vă duceți și la sală să faceți puțin sport. O să fiți capabili de mari eforturi, dar să nu vă neglijați sănătatea, ca să fiți pe picioarele voastre.

Horoscop 8 iulie 2022 GEMENI

Or să vă preocupe reamenajările interioare, dar n-o să vă neglijați nici pe voi, vă schimbați lookul și alegeți și o variantă de distracție care să vă repună în stare de funcționare. E posibil să câștigați mai mulți bani în perioada asta și să vă faceți o rezervă pentru concediu. Dați refresh total vieții voastre și o să vă lansați pe o nouă orbită profesională de success.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar
Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar

O zi destul de bună. O să reglăm niște situații care ne-au tot deranjat în ultima vreme și o să ne recăpătam echilibrul, armonia interioară. Vibrația zilei este șapte și o să dăm dovadă de înțelepciune, că am valorificat experiențele.

Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus
Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus

O să ne dăm tot interesul să ne păstrăm calmul şi echilibrul ca să extragem esenţialul din tot ce ni se întâmplă. Vibraţia zilei este 6 şi armonia e fără călăuzitor!

Horoscop 5 iulie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii
Horoscop 5 iulie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii

O zi cu recompense. Poate pentru c-o să dăm dovadă de conștiinciozitate o să primim aprecieri, probabil şi bani şi-o să simţim că n-am muncit pe degeaba.

Horoscop 4 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să-și pună azi dorințe, pentru că i se vor îndeplini
Horoscop 4 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să-și pună azi dorințe, pentru că i se vor îndeplini

O zi reușită. O să acordăm un plus de atenție detaliilor și neapărat familiei, că avem această disponibilitate interioară și vrem să fim împăcați cu noi înșine.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.