Horoscop 5 iulie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu recompense. Poate pentru c-o să dăm dovadă de conștiinciozitate o să primim aprecieri, probabil şi bani şi-o să simţim că n-am muncit pe degeaba.

Horoscop 05.07.2022, cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 05.07.2022. Ce urmează pentru fiecare zodie în parte.

Vibraţia zilei este 5 şi să ne bucurăm de tot ce-am agonisit.

Horoscop 5 iulie 2022 RAC

Vă reuşesc iniţiativele şi o să faceţi progrese, atât în plan profesional, cât şi personal, o să întruniţi un punctaj să candidaţi la o şefie.

Poate vă alăturaţi unui grup ca să puneţi în practică o idee, să vă lansaţi pe o nouă orbită profesională.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

O să vă fie răsplătită munca şi poate veţi căpăta un titlu, că sfera - cariera - va fi activată în perioada asta.

Horoscop 5 iulie 2022 LEU

O să mai faceţi rost de nişte bani să aveţi şi pentru cheltuielile zilnice şi ca să permiteţi o plecare, măcar în weekend, dacă nu într-un concediu de o săptămână, două.

E posibil să apară urgențe la serviciu şi să vă daţi peste cap să vă achitaţi, onorabil de toate obligaţiile profesionale.

Se poate să primiţi - cadou - nişte bilete de vacanţă sau să vă cheme un prieten să locuiţi la el acasă.

 Vezi aici horoscopul de luni, 4 iulie

Horoscop 5 iulie 2022 FECIOARĂ

Apar noutăţi - proiecte la care v-aţi putea încumeta, ca să vă dovediţi noi valenţe, că sfera profesională e ofertantă în perioada asta.

Prezenţa cuiva o să vă repună pe tapet o serie de întrebări care-aşteaptă de multă vreme răspunsuri legate de relaţia de cuplu.

O să vă simţiţi pe picior de egalitate cu şefii şi n-o să lăsaţi să vă scape un prilej de a cere nişte privilegii.

Horoscop 5 iulie 2022 BALANŢA

Se poate să le cereţi nişte bani în plus şefilor ,sau câteva zile libere, pot fi nişte privilegii la care ei nu vor zice nu, trebuie totuşi, să le cereţi, că de la sine nu vin.

O s-aveţi cam multe dări, facturi, taxe, impozite, asigurări, şi o să vreţi să le achitaţi pe toate.

Se poate să deveniţi membri de onoare în cadrul unei organizaţii care vă pot propulsa în carieră.

Horoscop 5 iulie 2022 SCORPION

O să interacţionaţi şi voi mai des cu şefii, poate sunt proiecte noi şi vă consultaţi frecvent, cert e că, vreţi, nu vreţi, o să fiţi în vizorul şefilor.

E posibil să apară cineva care să vă fascineze şi să deveniţi interesaţi de o relaţie, dacă nu sunteţi căsătoriţi.

O să apelaţi, probabil, la o instanţă judecătorească să vă facă dreptate şi aşa se va-ntâmpla.

Horoscop 5 iulie 2022 SĂGETĂTOR

Anturajul feminin e cooperant şi o să ieşiţi pe la diverse evenimente, o să vă şi consultaţi în diverse chestiuni şi poate o să fiţi puşi în relaţie cu cei mai potriviţi oameni.

Va caută cineva care vrea să-ncercaţi o relaţie de cuplu pentru ca atracţie există, puncte comune la fel, trebuie doar să vă oferiţi.

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă fascineze şi dacă nu vă aflaţi într-o relaţie, o să ieşiţi la o-ntalnire să vedeţi mai de aproape ce fel de compatibilitate există.

Horoscop 5 iulie 2022 CAPRICORN

Întrevedere cu nişte posibili parteneri de afaceri care vin cu propuneri de afaceri şi dacă vă simţiţi în stare să munciţi pe mai multe fronturi, vă daţi acceptul.

Rămâne să vă decideţi în privinţa locuinţei şi-i întrebaţi şi pe ai voştri ei ce-şi doresc şi treceţi la fapte.

Se fac presiuni să terminaţi mai repede ce vi s-a dat de lucru şi o să vă rămână timp şi pentru familie, să ieşiţi împreună pe undeva, diseară.

Horoscop 5 iulie 2022 VĂRSĂTOR

Vin de undeva nişte bani, se poate săvină şi de la serviciu şi să aveţi pentru rate, facturi şi alte lucruri obligatorii, ca să nu rămână nimic restant.

O să fie activitate intensă, dar şi cu recompense la serviciu şi o să treceţi la următorul nivel, poate veţi căpăta o funcţie. 

Poate angajaţi o firmă să vă repare câte ceva pe-acasă, să vă monteze aparatura şi să daţi refresh interiorului, sau poate zugrăviţi.

Horoscop 5 iulie 2022 PEŞTI

Or să vă caute diverse persoane care vor să colaboraţi fie la serviciu, fie în particular şi o s-aveţi de unde să alegeţi, că unele vi se potrivesc manusha.

O ieşire în doi ar pune capăt unor îndoieli şi relaţia ar avea numai de câştigat, c-a fost o derută, acolo, în ultima vreme.

Se poate să vă implicaţi în organizarea unui eveniment şi o să vă iasă totul la mare artă! O să fie însă epuizant.

Horoscop 5 iulie 2022 BERBEC

Vi se face o recomandare de job şi dacă e ceva pe gustul vostru o să vă daţi ok-ul, dacă nu aşteptaţi o altă ocazie, ca sigur vor mai fi cu cu jupiter în zodia voastră.

Pentru voi - şanse la tot pasul, o să prindeţi din zbor o ocazie să vă mutaţi altundeva, că poate vă căsătoriţi.

E un an spectaculos pentru voi şi nu e de ratat nicio şansă, că n-o să vă mai întâlniţi curând cu ea.

Horoscop 5 iulie 2022 TAUR

Apar motivaţii serioase să vă luaţi o casă, ori o maşină, să vă dedicaţi unor studii, sau doar să urmaţi cursurile de şoferie, sau altele practice.

O să puteţi pune capăt unui conflict dacă o să mai cedaţi şi voi că v-aţi tot ţinut tare pe poziţie - din orgoliu.

Vă invita cineva să petreceţi fie un week-end, fie o vacanţă, undeva departe, poate fi o vacanță gratis.

Horoscop 5 iulie 2022 GEMENI

E o acalmie pe mai multe planuri şi o să vă-ngrijiți şi de voi şi ar avea de unde să vă meargă şi mai bine, dacă n-o să mai daţi importanta mărunţişurilor.

Poate bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce muncă foarte multă şi bani, posibil la fel de mulţi.

Vin bani, din altă parte decât de la serviciu şi poate mai primiţi şi alte mici atenţii din partea celor dragi.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva

Horoscop 24 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani.  

Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile

Horoscop 23 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față.  

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.