Horoscop 5 martie, cu Neti Sandu. Berbecii încheie o colaborare care le aduce bani în cont

Dată publicare: 05-03-2021 07:12
Dată actualizare: 06-03-2021 07:04


Horoscop 5 martie, cu Neti Sandu. O să ne putem deplasa în siguranţă, o să luăm aprobări, note bune la examene şi vom primi asigurări că lucrurile pe care ni le dorim vin spre voi.

Vibraţia zilei este 5 şi să fim atenţi la provocări! c-or să ne placă!

Horoscop 5 martie PEŞTI


Apar noutăţi care să vă ţină-n priza şi să vă ofere o nouă deschidere, să încercați diverse lucruri care vă definesc şi pot fi rampa voastră de lansare.

Horoscop 5 martie BERBEC


Poate bateţi palma pentru o colaborare care v-ar aduce şi bani în cont şi succesul pe care-l meritaţi după atâta efort şi aşteptare.

Horoscop 5 martie TAUR


O să umblaţi la banii de la rezervă să le faceţi o surpriză alor voştri şi să-i duceţi undeva fie în week-end, fie cu altă ocazie, să vă deconectaţi cu toţii.

 

CITEŞTE ŞI: Interlopul „Rechinul” i-a trimis o scrisoare președintelui din Mexic. Ce a urmat

 

Horoscop 5 martie GEMENI


E posibil să vă caute cineva care visează s-aveţi o relaţie, pentru că simte că există compatibilitate şi dacă sunteţi singuri puteţi alege - scanaţi situaţia.

Horoscop 5 martie RAC


O să vă gestionaţi în aşa fel banii încât să v-ajungă pentru o masă festivă cu ai voştri la sfârşit de săptămână şi îi întrebaţi dacă vor acasă, ori în oraş.

Horoscop 5 martie LEU


Poate luaţi o decizie legată de o afacere de pe urma căreia ați avea de câştigat bani serioşi, că nu mai aveţi de ce să amânaţi răspunsul.

Horoscop 5 martie FECIOARĂ


Se-anunţă câştiguri la serviciu, dar se observă un spor în casă, poate pentru că vă intră mai mulţi bani odată, şi cumpăraţi diverse pentru interiorul locuinţei.

Horoscop 5 martie BALANŢĂ


O afacere particulară prinde contur şi se va simţi la bani, în curând, şi o să le luaţi în primul rând copiilor tot ce au nevoie şi după aceea celorlalţi.

Horoscop 5 martie SCORPION


Sunt şanse de bani şi de la serviciu, şi din particular, şi o să vă permiteţi acele lucruri pe care vi le cer, cu insistenţă, ai voştri, de multă vreme.

Horoscop 5 martie SĂGETĂTOR


O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni, de ajutorul lor şi o să vă asiguraţi o relaţie şi mai solidă cu un cerc de prieteni, ori colaboratori.

Horoscop 5 martie CAPRICORN


Vă pregătiţi de o nouă abordare profesională, poate pentru că oferta de job sună bine, vi se potriveşte şi simţeaţi nevoia să schimbaţi ceva.

Horoscop 5 martie VĂRSĂTOR


Primiţi o confirmare - că puteţi da drumul unui proiect, c-aţi luat un examen, că e undă verde la distracţie şi vi s-a rezervat un loc de cazare pe undeva.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO