Horoscop 5 mai 2022, cu Neti Sandu. Apar lucruri pe care le-aşteptam de multă vreme, dar şi unele care nu ne-ar fi trecut prin minte, şi să fim pe recepţie.  

Vibraţia zilei este 5 şi aventură e la ea acasă. Poate fi şi cea a cunoaşterii.

HOROSCOP 5 MAI 2022 TAUR

 

Vă bucuraţi de o revedere care o să scoată la iveală nişte sentimente pe care nu voiaţi să vi le recunoaşteţi. Întrevedere cu cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere, c-aveţi potenţial care se cere exploatat şi o să vă alegeţi cu un angajament bănos.

HOROSCOP 5 MAI 2022 GEMENI

 

E o colaborare care-o să v-aducă beneficii că există o infuzie de capital care vă asigură suportul financiar. E posibil să luaţi bani şi să vă achitaţi nişte datorii mai vechi şi o să reactualizaţi nişte acte, schimbaţi buletin, paşaport ca să vă puteţi deplasa fără restricţii.

HOROSCOP 5 MAI 2022 RAC

 

O şansă de bani, poate or să vi se plătească nişte bani din urmă şi n-o să-i lăsaţi pe ai voştri să se mai roage de voi să luaţi diverse lucruri şi-o să le cumpăraţi. Noutăţi - veştile bune pe care le-aşteptaţi sosesc, dar mai vin şi altele despre care nu ştiaţi nimic şi o să vă orientaţi spre ceva care să v-aducă succes în carieră.

HOROSCOP 5 MAI 2022 LEU

 

Vă puteţi lansa pe o nouă orbită profesională şi o să puteţi strânge nişte bani c-o să fie o finanţare pe termen lung. O să faceţi monetarul să vedeţi cu ce rămâneţi după ce achitaţi rate, facturi, impozite şi alte plăti, c-aţi vrea să puteţi pleca într-un concediu, chiar dacă v-aţi întors recent.

HOROSCOP 5 MAI 2022 FECIOARĂ

 

O să puteţi semna un act important, poate deveniţi proprietari, titulari pe un post, sau vă căsătoriţi. Interacţionaţi cu diverse persoane care pun umărul la afacerile voastre şi o să vă puteţi extinde, să vă asiguraţi o bază financiară solidă.

HOROSCOP 5 MAI 2022 BALANŢĂ

 

Relaţia cu partenerul de cuplu o să devină şi mai solidă şi poate veţi ajunge până la sfârşitul anului şi la căsătorie. Se poate să faceţi unele modificări în locuinţă şi să reamenajaţi interiorul ca să aveţi mai mult spaţiu de lucru, să se poată şi învaţă în alte condiţii, mai bune, de-acasă.

HOROSCOP 5 MAI 2022 SCORPION

 

Poate vă faceţi curaj să intraţi într-o relaţie care să vă facă să exploraţi latura emoţională pe care nu v-aţi cunoscut-o. O să vă găsiţi ceva nou de lucru şi o s-aveţi altă implicare, un vibe diferit că o să scăpaţi de rutină, veţi da de lucruri noi, incitante.

HOROSCOP 5 MAI 2022 SĂGETĂTOR

 

Poate vă mutaţi, măcar pentru o vreme de-acasă, c-o să fie un interes profesional, la mijloc, o colaborare cu străinătatea. Aveţi de perfectat acte, situaţii şi e bine să completaţi toate formalităţile ca să ajungeţi în posesia unei licenţe, ori a unei proprietăţi, vă luaţi casă, maşină.

HOROSCOP 5 MAI 2022 CAPRICORN

 

Se poate să vă descoperiţi şi singuri o nouă pasiune, dar şi cu ajutorul unor oameni care văd în voi un potenţial de explorat. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, daţi nişte probe practice, vă specializaţi într-un domeniu şi viaţa voastră profesională va lua o altă turnură.

HOROSCOP 5 MAI 2022 VĂRSĂTOR

 

Apare cineva care vă dă refresh vieţii voastre sentimentale dacă nu sunteţi implicaţi în nicio relaţie. O să treceţi în revistă contractele şi la unele veţi renunţa ca să vă dedicaţi altor preocupări care sunt mai aproape de sufletul vostru.

HOROSCOP 5 MAI 2022 PEŞTI

 

O veste bună de la cineva care vine pe la voi, în curând, sau vă duceţi voi într-o vizită acolo unde locuieşte. Vă implicaţi într-o serie de activităţi ca să puteţi alege una, cel puţin, care să vă ţină ocupaţi cu ceva care vă place şi o s-aveţi parte şi de câştiguri băneşti.

HOROSCOP 5 MAI 2022 BERBEC

 

O să vă faceţi cunoscute părerile, poate împărtăşiţi experienţa pe care aţi căpătat-o şi veţi avea un public al vostru. Se pare că v-aţi decis să bateţi palma pentru un contract care-o să v-aducă mult de muncă, dar şi bani pe măsură ca la voi e activată casa finanţelor.