Horoscop 5 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au parte de schimbări importante

Ultima actualizare: 05-08-2020 09:41

Horoscop 5 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Vor ieși mai uşor lucrurile, mai respirăm şi noi un pic şi ne axăm pe proiecte care promit s-aducă succes.

Vibraţia zilei este 5 şi-o să avem curaj să facem lucruri în care credem. Reuşite azi.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 LEU

 

Se-anunţă realizări la care lucraţi, probabil, de multă vreme şi o să vă croiţi alt drum în ierarhia de la slujbă şi de pe scenă socială.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

O să vă sune cineva ca să vă propună o afacere şi se va potrivi cu nevoile voastre şi o să acceptaţi c-aveţi nevoie de bani şi să vă ocupaţi timpul cu ceva serios.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 BALANŢA

 

Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni ca să faceţi rost de bani şi să vă consolidaţi un statut, poate o să căpătaţi o funcţie.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 SCORPION

 

Vi se recunosc nişte merite, poate luaţi un premiu, ieşiţi pe piaţa cu lucruri noi care să vă aducă un plus de notorietate şi să rămâneţi în top.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

Vă cheamă cineva să-i faceţi o vizită în alt oraş, poate plecaţi împreună în vacanţă şi o să vedeţi acolo ce se-ntâmplă cu relaţia voastră.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Or să vină nişte bani pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să vă faceţi planuri şi de vacanţă şi de urmat nişte cursuri, sau să-i investiţi într-o afacere.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

E momentul să le cereţi şefilor nişte înlesniri şi să avansaţi şi cu proiectele personale, să vă luaţi casă, or să programaţi o nuntă, un botez.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 PEŞTI

 

O să fie mult de lucru la serviciu, dar tot de-aici vin şi banii, şi satisfacţiile profesionale şi s-aveţi spor la treabă, o să fiţi încântaţi de rezultate.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 BERBEC

 

Aveţi curaj să faceţi nişte lucruri care pot să vă şi depăşească puterile, pentru că vreţi să vă schimbaţi viaţa în bine - dacă tot depinde de voi.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 TAUR

 

Vin bani, şi-o să tot cheltuiţi pentru casa şi familie, dar o să luaţi în calcul şi o ieşire pentru câteva zile cu ai voştri, ca să vă aerisiţi.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 GEMENI

 

Încă vă aflaţi în plin proces de reinventare, pentru c-aveţi mai multă stimă de sine, poate şi rezultatele profesionale o spun şi lucraţi la imaginea voastră.

HOROSCOP 5 AUGUST 2020 RAC

 

E momentul marilor schimbări şi dacă până la sfârşitul anului nu faceţi ce v-aţi propus de mult o să vă tot văitaţi că sunteţi nemulţumiţi - mai bine îndrăzniţi să faceţi schimbări.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO