Horoscop 3 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o mărire de salariu

Ultima actualizare: 03-08-2020 10:25

Horoscop 3 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să știm încotro și cu cine am putea porni la drum și o să ne bucurăm de orice lucru pe care-o să-l primim.

Vibrația zilei este 3 și să spunem adevărul e cel mai bun lucru și pentru noi și pentru ceilalți.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 LEU

 

Se poate să luați o decizie de viață personală și să țineți cont și de ai voștri, să vă puneți la adăpost din punct de vedere financiar și vă-ngrijiti și de sănătate.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

O să dați drumul unei afaceri ca să vă asigurați banii de care-aveți nevoie, să vă puteți plăti rate, facturi și să mai faceți niște schimbări, reparații pe acasă.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 BALANȚĂ

 

E o răscolire în sfera sentimentală și o să știți încotro după o discuție la cafea, poate vă puneți de acord cu partenerul de suflet și-n privință concendiului.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 SCORPION

 

Se poate să fi hotărât familia să vă mutați, sau poate pe perioada cât zugrăviți, renovați casa, vă fi o decizie de comun acord, neapărat.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O să tot primiți ajutor din partea unor oameni și o să vă mai rămână timp și pentru o ieșire la cafea, să vă duceți la o piscină, să fie un timp pentru voi și atât.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Se poate să luați o sumă importantă de bani, e posibil să fie și o mărire de salariu, sau vreo primă și să puneți banii la -secret - să nu v-atingeți de ei.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Or să vă ia prin surprindere veștile, aprobările pe care-o să le primiti și o să-ncepeti proiecte noi care să vă propulseze în carieră - e ceva care să confere și un titlu.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 PEȘTI

 

Poate vă reorganizați ca să fie și mai eficientă munca - și puteți lucra și din vacanță, cât de cât, și o să țineți legătura prin grup de whatsapp sau online, vedeți voi.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 BERBEC

 

Unele lucruri vă ies de la prima cheie, altele vă scot peri albi, dar una peste alta aveți energie debordantă și-o să ieșiți cu bine din orice încercare.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 TAUR

 

Poate nu sunteți convinși să mai faceți un pas în carieră, dar condiții favorizante vor fi și poate vă faceți totuși, curaj. C-ar fi păcat să nu încercați.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 GEMENI

 

Poate vă cereți niște drepturi bănești și vă interesați și de zilele de concendiu, sau cereți o învoire ca să plecați pe undeva la odihnă, la tratament, la distracție.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 RAC

 

Aveți idei de relansare în carieră și sunt oameni care vor să lucrați cu ei, și pare să fie rentabilă oferta, se-anunță bani în perspectivă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO