Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu. Balanțele își fac planuri de căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 4 septembrie, cu Neti Sandu. Avem întrebări de pus, o să primim răspunsuri şi-o să dăm şi noi cărţile pe față în anumite chestiuni care ne-au răscolit întrucâtva.

 

Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de noi şi de ai noştri mai mult ca oricând.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să valorificaţi nişte lucruri din casă, e posibil să primiţi şi o datorie înapoi şi s-aveţi bani de buzunar. O să faceţi şi treabă, o să mai mergeţi şi în câte o vizită ca sunt prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi o să vă deconectaţi.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

Poate veţi reuşi să duceţi la alt nivel comunicarea cu partenerul de cuplu, şi o să vă gândiţi şi la căsătorie, la copii. Vă deplasaţi cu uşurinţă, poate mai aveţi şi treburi de serviciu, printre picături, şi o să vă duceţi şi la vreun eveniment festiv, o nuntă, un botez.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 SCORPION

 

Vi se propune un dus-întors cu o destinaţie turistică şi dacă sunteţi în formă o să acceptaţi. E de ieşit pe undeva, poate şi la o plimbare cu bicicleta, cu rolele, cu skate-ul, puţină mişcare v-ar aduce şi mai multă inspiraţie şi va fi revigorant.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O preocupare de timp liber v-ar dezmorţi şi i-aţi ajuta şi pe copii să practice un sport şi să-i supravegheaţi. Aveţi unde să vă duceţi şi cu cine, poate fi un spectacol la care să luaţi şi voi parte, şi să afle lumea despre voi, să fie momentul vostru de emancipare.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 CAPRICORN

 

E posibil să vină cineva de departe şi să vă faceţi programul în funcţie de musafiri, dar o să fie distractiv. O să le faceţi pe plac alor voştri şi o să daţi o fugă la munte, ori la mare, dacă e preferată celor dragi şi vă puteţi întoarce şi la noapte dar şi mâine seară.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va apropia din ce în ce de voi şi o să iasă o relaţie trainică. Va scoate în oraş cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi nu mai are răbdare, vrea să ştie ce-aveţi de gând cu relaţia voastră - ca de voi depinde.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 PEŞTI

 

O reuşită în plan financiar - primiţi confirmarea că v-au intrat banii şi că afacerea e lansată la apă. Sunt chestiuni importante pe care le puteţi discuta la o masă undeva, cu nişte parteneri de afaceri şi să-ncepeti un proiect care să v-aducă mari profituri anul viitor.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 BERBEC

 

O relaţie mai veche se poate resuscita şi să vă meargă bine că a-nţeles fiecare unde-a greşit şi remediaţi.
E o întâlnire amicală care va pune în temă cu ce aţi putea lucra - în particular - în viitorul apropiat şi puneţi cap la cap detaliile, ca să fie totul structurat.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 TAUR

 

Deşi n-oţi fi greşit cu nimic partenerul de suflet invocă nişte motive de discuţie şi o să-ncercaţi să vă disculpaţi. Sunt nişte treburi pe-acasă, poate chiar aveţi musafiri şi o să vă bucuraţi de prezenţa lor că le-aţi dus dorul şi nu mai ştiaţi nimic de soarta lor.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 GEMENI

 

Parc-ar mai fi nişte treburi pe-acasă de terminat, dar o s-o şi zbughiţi la plimbare, că n-aveţi chef de stat în casă.
Se poate s-aveţi o revelaţie, să înţelegeţi ce anume vă leagă de cineva pe care l-aţi întâlnit recent şi să se cimenteze, frumos, relaţia de cuplu.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 RAC

 

Poate vă treziţi cu nişte bani în cont şi o să le faceţi cinste alor voştri, îi scoateţi la un suc, o îngheţată, la terasă. Poate vă luaţi o noapte de cazare la munte sau la malul mării să lăsaţi grijile, să scăpaţi de ele şi să vă oxigenat plămânii cu aer proaspăt.

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE 2021 LEU

 

Chiar şi fără vreun motiv anume o să primiţi ceva în dar, o să vă bucuraţi de atenţia şi de admiraţia cuiva şi asta o să vă-ncânte. Se poate să vă duceţi la o zi de naştere şi să vă întreţineţi cu prieteni vechi, dar şi cu unii pe care-i veţi cunoaşte şi cu care veţi păstra legătura.

 

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
E gata! Primul fotbalist care pleacă de la FCSB în această vară
Citește și...
Horoscop lunar 20 mai - 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii când Soarele traversează zodia Gemeni
Horoscop lunar 20 mai - 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii când Soarele traversează zodia Gemeni

Neti Sandu a vorbit cu Andreea Marinescu despre ce urmează pentru zodii în perioada 20 mai-20 iunie, timp în care Soarele traversează zodia Gemeni. Cum influențează zodiile acumularea de planete din gemeni, dar și Luna Nouă din Săgetător. 

Horoscop 19 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste
Horoscop 19 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste

Horoscop 19 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. O să ne bucurăm de prezența unor oameni și de veștile bune pe care ni le-aduc, ca să ne luăm de-acolo energia pentru zilele care vor urma.

Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută
Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale.

Recomandări
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro
Care este salariul unui europarlamentar. Diurna zilnică este de 350 de euro

La alegerile din 9 iunie, România își va vota primarii și europarlamentarii. 542 de candidați se luptă pentru cele 33 de posturi de la Bruxelles.  

Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje
Cât de greu este pentru un fermier român să obțină fonduri europene. Fermele cu certificat BIO au cele mai mari avantaje

”Fonduri UE pompate în agricultură”, PARTEA a II-a. Fermierii români trebuie să își ia consultanți buni ca să poată accesa fondurile europene. Depind de aceste sume, pentru că, prin activitatea lor, nu sunt eligibili în fața băncilor.    

De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului
De ce nava cargo care a scufundat un alt vapor în larg de Sf. Gheorghe a plecat imediat de la locul accidentului

Nava care s-a scufundat sâmbătă la 50 de kilometri în larg de Sfântu Gheorghe a fost lovită chiar de ambarcațiunea care a ajutat la salvarea echipajului.