Horoscop 31 martie 2018. Planuri de căsătorie pentru aceste zodii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Horoscop
iStock

Simţim nevoia să facem câte mai multe lucruri, să ne şi plimbăm, să ne ducem la întâlniri, să reparăm relaţiile care şi-au pierdut prospeţimea şi să ne armonizăm cu cei din jur.

Vibraţia zilei este 4 şi o să strângem în jurul nostru familia, să fim uniţi.

BERBEC: E posibil să faceţi cunoştinţă cu lume multă şi cineva în mod deosebit să vă atragă atenţia şi să se înfiripe o relaţie. O să fie distracţie cu lume multă, o s-o ţineţi tot într-o veselie c-aveţi chef să vă eliberaţi de tot stresul acumulat şi ocazii or să se tot ivească pe parcursul zilei.

TAUR: E o reuniune cu rude şi prieteni, poate se căsătoresc vreunii şi o să fie o atmosferă de toată frumuseţea. Poate daţi o fugă în alt oraş să ziceţi cuiva un La mulţi ani, să rămâneţi şi mâine ca să vă bucuraţi de sărbătoarea floriilor, să le faceţi o surpriză prietenilor.

GEMENI: Poate o să le luaţi un cadou unor proaspăt căsătoriţi sau se mută cineva în casă nouă şi vrei să aibă o amintire de la voi. E posibil să faceţi o rezervare la un restaurant şi să ieşiţi în doi ca să vorbiţi despre relaţia sentimentala, să spuneţi ce-aveţi pe suflet şi ce v-ați dori de la celelalt.

RAC: Vă scoate cineva la o întâlnire cu cineva care învârte nişte afaceri şi poate o să vă găsiţi şi voi locul într-o astfel de schema, să lucraţi. O să puneţi capăt unui conflict şi o să reluaţi o poveste de dragoste care vă dăduse speranţe şi o să faceţi ca lucrurile să meargă mai bine c-aveţi multe în comun.

LEU: Poate vi se face o surpriză, o să vi se prezinte casa în care urmează să locuiţi şi de care s-a ocupat partenerul de cuplu. O plecare în excursie v-ar scăpa de plictiseală şi v-ar pune în relaţie cu oameni plini de viaţă care or s-aducă, fiecare, câte ceva în viaţa voastră, s-o condimenteze frumos.

FECIOARĂ:
O să vă acordaţi şi un mic respiro, să luaţi aer, vă duceţi în parc sau într-o excursie care să vă readucă tonusul cu care v-aţi obişnuit. Se poate să primiţi nişte lucruri care să vă-ncânte, pentru că aţi tot visat la ele, n-aveţi bani pentru aşa ceva, deci, gând la gând cu bucurie.

BALANŢĂ: O să fiţi dispuşi să daţi cărţile pe față ca să se afle un adevăr, să puteţi fi în continuare, într-o relaţie fericită de cuplu. Se pot schimba multe în viaţa voastră şi să nu lăsaţi nimic la voia întâmplării c-o să regretaţi dacă apar lucruri care nu or să vă fie pe plac.

SCORPION: Daţi o raită prin împrejurimi să le faceţi o vizita unor prieteni, sau rude care or să fie bucuroşi de oaspeţi. O să-ntâlniţi pe cineva care vrea să fiţi împreună şi tot e an bun de relaţie, o să rămâneţi conectaţi ca să vedeţi în ce măsură puteţi convieţui.

SĂGETĂTOR: Cineva pe care nu l-aţi văzut demult vă sună, vă scoate în oraş la cafea, la o cină în doi, să consolidaţi o relaţie. Se pare c-o să fiţi înconjuraţi de prieteni şi o să vă faceţi planuri de petrecut sărbătorile pascale împreună, să vă priască la maximum sejurul prin ţară sau în afară.

CAPRICORN: O să revină la sentimente mai bune un fost partener de viaţă şi relaţia promite să se consume la foc mic şi să fie durabilă. Întâlnire importantă, şi poate vă luaţi un angajament pe termen lung, poate chiar pe viaţă, oricum, intuiţia vă spune ce e cel mai bine pentru voi.

VĂRSĂTOR: Se poate să primiţi ceva în dar, să vă invite cineva la masă, la un film, la plimbare, să petreceţi câteva ore într-o atmosferă de bună dispoziţie. Se poate să primiţi aprecieri la scena deschisă pentru o reuşită de ultim moment, poate şi pentru faptul că arătaţi foarte bine, v-aţi reînnoit garderoba, v-aţi schimbat maşina.

PEŞTI: Se poate să faceţi masă mare în familie, să chemaţi şi pe nişte prieteni şi să strângeţi relaţiile, să fiţi un tot unitar. O să vă facă plăcere să luaţi parte la un moment festiv din viaţa unui prieten şi o să includeți și alte persoane în cercul de cunoscuţi, pe care o să-i cultivaţi mai des, nu ca pân-acum.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO