Horoscop 29 decembrie 2021, cu Neti Sandu. În viața Racilor vine cineva care îi va face fericiți

Ultima actualizare: 29-12-2021 09:15

Horoscop 29 decembrie 2021, cu Neti Sandu. O să avem parte de lucruri drăguţe, de oameni plăcuţi inimii noastre şi o s-avem multă treabă, că tot omul în perioada asta.

 


Vibraţia zilei este 11 şi o să extragem esenţialul din tot ce ni se-ntâmplă.

Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 CAPRICORN

 

E cineva care va invită să plecaţi împreună de revelion şi dacă n-aveaţi alt program o să acceptaţi cu plăcere. Vă mobilizaţi cu destulă uşurinţă să rezolvaţi atât treburile de serviciu, cât şi pe cele personale, ca să vă pregătiţi de plecare dac-aveți aranjat pe undeva revelionul.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O să mai luaţi nişte bani, sau vor fi nişte cadouri pe care vi le poate oferi chiar şi firma la care lucraţi. Se pare c-o să primiţi ajutor din mai multe direcţii şi treburile se vor epuiza, că prin minune. De voi trebuie să mai aveţi un pic de grijă şi o să fie perfect.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 PEŞTI

 

Se poate să vină cineva de departe şi să petreceţi cele mai frumoase sărbători, şi să deschidă un traseu de succes. O să fie nevoie de voi să vă implicaţi într-o activitate, în pregătirea unui eveniment care poate avea loc în aer liber, poate fi pentru copiii voştri.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 BERBEC

 

Aţi putea pleca în vacanţă şi să petreceţi şi revelionul în altă localitate c-o să fie distractiv, pe gustul vostru. Se conturează nişte bani, care pot fi din altă sursă, decât de la serviciu şi o să mai luaţi şi lucrurile pe care le-aţi tot tăiat de pe listă, pentru că nu vă ajungeau banii.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 TAUR

 

Poate aflaţi noutăţi de la şefi , c-o să lucraţi şi altceva din ianuarie şi e bine să fiţi pe recepţie să alegeţi ce vi se potriveşte. Gândul vostru se poate materializa. O să vreţi să fiţi în compania cuiva şi acea persoană o să vă sune sau vine, va invită să vă-ntâlniţi zilele - astea.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu trebuie ţinută într-un echilibru, mai ales în perioada asta ca să nu alunece spre crize de gelozie. Mai cochetaţi cu ideea unui supliment salarial şi care chiar poate să aterizeze până poimâine, cel târziu. O s-aveţi de cheltuială, chit că apelaţi şi la rezerve.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 RAC

 

Poate-abia acum o să revină cineva care vă poate face fericiţi şi o să mai acordaţi o şansă relaţiei voastre. E cineva care-aşteaptă de multă vreme să vă-ntâlniţi şi dac-o să v-atingă la coarda sensibilă o să fiţi împreună de revelion, sau a doua zi, ieşiţi la plimbare.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 LEU

 

E posibil să mai apară ceva probleme pe-acasă, s-or mai defecta nişte aparate şi fie le reparaţi, fie luaţi altele în locul lor. Printre picături, aşa, c-aveţi şi treabă, s-ar putea să vină cineva la cafea, şi să vă faceţi planuri de plecat pe undeva şi să petreceţi şi revelionul pe-acolo pe unde veţi ajunge.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate le-ntindeți o mână de ajutor părinţilor, cărora un semn de viaţă din partea voastră le-ar face mult bine. O să mai aveţi de semnat nişte acte şi să puneţi nişte lucruri la punct să vă bucuraţi de un finish de succes şi să fiţi şi cu finanţele la purtător, c-aveţi nevoie de bani.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

O să lăsaţi totul deoparte şi vă suiţi la volan şi-o porniţi spre cei care v-au invitat, c-o să fie de nerefuzat invitaţia. Vin ceva bani, mai achitaţi şi voi ultimile rate, facturi, datorii de tot felul şi o să mai faceţi şi cumpărături ca să nu alergaţi după ele până-n ultima clipă.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 SCORPION

 

Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună şi dacă aveţi o reţinere amânaţi răspunsul. O veste bună, o apariţie care să vă dea nişte planuri peste cap şi o să vă reorganizaţi - o porniţi poate spre o altă destinaţie şi o să rămâneţi până după revelion.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Parcă mai vin nişte bani din alte surse, sunt plăți finale şi o să aveţi pentru răsfăţuri, că lucrurile importante au fost, deja, cumpărate. Aveţi curaj să faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai încercat şi o să le propuneţi şi anturajului cu care veţi fi de sărbători. Lumea pare să fie încântată.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO