Horoscop 31 august 2017. Vărsătorii pot avansa în carieră

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Joi 31 August 2017 07:29
Categorie: Horoscop

O să găsim soluţii să ne meargă mai bine la slujbă, la şcoală, în afacerile particulare şi în viaţă de cuplu, de familie, să nu rămânem în situaţii încâlcite c-o să avem de pierdut.

 

Vibraţia zilei este 4 şi o să îi protejăm cât putem pe ai noştri, să se simtă apăraţi.

FECIOARĂ: O să mai dureze puţin până să va-nţelegeţi cu perechea de suflet, pentru că nu comunicaţi aşa cum trebuie - mai exersaţi. O serie de lucruri se rezolva uşor, în timp ce altele încep să va deranjeze şi în principiu cele care ţin de sănătate par să se amplifice - şi trebuie avut grijă.

BALANŢĂ: Se pare c-o să faceţi un efort financiar să va cumpăraţi o casă ori să mai ridicaţi un etaj, s-o consolidaţi pe cea pe care-o aveţi. Poate puneţi la cale o activitate de pe urmă căreia o să câştigaţi bani şi veţi relaţiona cu oameni care vor face parte din alt proiect profesional, poate.

SCORPION: Sunt nişte oameni care vor să faceţi echipă ca să aveţi parte de nişte câştiguri, care să v-aducă banii în plus, în casă. Vi se propune ceva nou de lucru sau poate postura în care-o să fiţi puşi va fi diferită şi o să puneţi la bătaie toate calităţile să nu dezamăgiţi pe nimeni.

Horoscop 29 august 2017. Zodiile care își vor schimba locul de muncă

SĂGETĂTOR: Poate mai faceţi un pas în carieră şi o să atrageţi atenţia asupra voastră, o să va ridicaţi la nivelul care vi se potrivește mănușă. E posibil să luaţi nişte bani, vi se da înapoi o datorie şi o să fie o lejeritate, din punct de vedere financiar, şi poate aranjaţi o plecare la sfârşit de săptămâna.

CAPRICORN: Se poate să luaţi nişte bani şi să ieşiţi la o cafea cu prietenii, să vă faceţi program de plecat în plimbare de mâine-ncolo, pe undeva. Apar o serie de noutăţi care or să va menţină într-o stare de alertă şi o să aveţi spor la treaba, cei din jur vor pune şi ei umărul să va descărcaţi frumos.

VĂRSĂTOR: O să puteţi accesa un nou domeniu şi să vedeţi în ce măsură aţi putea face performanţă sau doar o încercare, de proba. Îi puteţi convinge pe nişte angajatori, cu argumente solide, să vă dea o funcţie, să vă manifestaţi lejer, să ieşiţi din notă obişnuită, că să mai arătaţi şi altceva.

PEŞTI: O problema de sănătate a rămas în aer şi trebuie făcut ceva să aflaţi prin ce metodă va puteţi vindecă. O să va puteţi pune casă la punct şi cu mai puţini bani şi în weekend aţi putea da o fugă în alt oraş, într-o staţiune turistică să vă deconectaţi împreună cu ai voştri.

BERBEC: Au rămas nişte vorbe nerostite şi partenerul de suflet vrea să fiţi sinceri, că să puteţi merge mai departe. E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi va bucuraţi de ei într-o ieşire la munte, la mare, să faceţi tot posibilul să va aerisiţi şi să faceţi şi mişcare.

TAUR: O să aflaţi cât de mult va iubeşte fiinţa iubita şi o să vă meargă şi mai bine dacă o să fiţi receptivi la ce va cere. Se iveşte ocazia să mai luaţi câte ceva - în rate - pentru casă şi o să va puteţi descurca de-aici încolo cu banii, să nu fiți nevoiți să vă împrumutați.

GEMENI: Poate va duceţi la un interviu că să obţineţi un extrajob care v-ar salva dintr-o încurcătură financiară. Poate vi se-mplineste visul de a avea copii şi o să va reorganizati cu totul, o să va raportaţi la copil în absolut tot ce urmează să faceţi.

RAC: Poate vi s-a semnat deja o angajare şi vă organizaţi în aşa fel timpul încât să va rămână o ora, două şi pentru familie. E posibil să vindeţi ceva care să v-aducă o suma de bani, o casă, o maşină, sau să călătoriţi, dacă asta v-aţi propus mai demult.

LEU: Conflictele mai vechi dispar dacă o să-i provocaţi la o discuţie pe cei cu care nu v-aţi înţeles şi o să va continuaţi relaţia. O să va achitaţi de toate obligaţiile financiare că să va rămână ceva şi pentru o escapadă turistică în weekend să vă remontați că v-o fi ajuns oboseală.

Horoscop 30 august 2017: Gemenii ar putea deveni părinți

Horoscop 30 august 2017: Gemenii ar putea deveni părinți

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop 2018

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

horoscop

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea

Horoscop 6 iulie 2018. Zodia care va avea o surpriză plăcută pe plan financiar

Horoscop 5 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu